Terhessegi tunetek lehetnek? Koszonom a valaszokat elore is.
Figyelt kérdés
Az utobbi napokban egesz nap ha eszek ha nem, gyomor egesem van, es reggelente sokszor femes izt erzek a szamban. Elmult heten minden reggel, alergia szeruen trusszogtem folyamatosan, es folyt az orrom, de nem vagyok alergias semmire. Kb 20 percenkent pisilek, es dupla annyit alszok mint szoktam. A menstruaciom egy hete kesik, es ma kutya setaltatas kozben nagyon elkezdtem szedulni, ami ram egyaltalan nem jellemzo. Mas terhessegre utalo tunetem nincsen, se mell feszules, se megjon erzes..
Tesztel meg szeretnek egy ket napot varni. Elso baba lenne igy minden valaszt es tapasztalatot orommel varok..:) Koszonom.
2015. júl. 20. 22:53
12/18 anonim válasza:
1 het kesessel, ha idöben volt az ovud, akkor mar a delutani pisi is kimutatja :) Drukkolok!!!
14/18 anonim válasza:
Kérdező.
Meg csináltad a tesztet?
Mi az eredmény?
15/18 anonim válasza:
hahóóóóóóó! Kíváncsiak vagyunk,mi az eredmény?
16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ne haragudjatok a kesoi valaszert.csinaltam ket tesztet, az elso negativ, a mai pedig mar egy halvany de pozitiv lett:)) hetfon csinalok ujat hogy erosodott-e:)
2015. júl. 25. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!