Szerintetek terhes vagyok? Tortent mar valakivel ilyen? Koszonom a valaszokat elore is.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eleg bonyolult az en helyzetem. Kb 1 honapja ugy szedem a gyogyszert hogy sokszor kihagytam majd aztan kb megjott egy napra vagy annyi se mert reggel vereztem este mar nem. Ez volt kb 2 hete es azota nem szedem a gyogyszert abbahagytam. Ma mikor felkeltem nagyon hanyingerem volt viszont gorcsol a hasam jha es kb 3 hete eszek elegge sokat. Szerintetek lehetek terhes?
2015. márc. 12. 07:24
2/8 anonim válasza:
Azt írod sokat eszel. Lehet gyomorrontás is! :))))
3/8 Lencsibaba0121 válasza:
Simán ettől még nem lehetsz terhes. VISZONT ha sexeltél is, akkor az már más tészta!! Akkor bizony lehetsz terhes. Vegyél egy tesztet!! Nem téged akarlak bántani kedves kérdező, de sosem értettem, hogy az ilyen jellegű kérdésekre mégis milyen választ vár valaki. Ha sexelsz, akkor lehetsz terhes, akkor is ha védekezel. Ha a mensid nem olyan, mint szokott, akkor egyértelmű, hogy legelőször teszt, aztán doki.... Elvileg felnőtt meberek vagyunk, ennyit már csak tudni kellene!!!
4/8 A kérdező kommentje:
Igen sexeltem :) penteken 2x is meg elotte hetvegen is meg kb 3-4 naponta amugy vedekezes nelkul.
2015. márc. 12. 07:52
5/8 Lencsibaba0121 válasza:
Akkor azért lássuk be, benne van a pakliban! :) ;)
6/8 A kérdező kommentje:
Csak most meg vagyok zavarodva ugyebar a gyogyszer abbahagyasa miatt is. Plusz este egyszeruen fel orankent felkeltem es alig aludtam pedig en mindig jol alszok sokat. Most meg nemtudom mi lett
Koszonom a valaszokat.
2015. márc. 12. 08:01
7/8 anonim válasza:
Szia!Én a múltkor épp így voltam....Nem tudom miért hagytad abba a gyógyszert, én újat kaptam, és fájt tőle a fejem, és ugye még volt kb 7-8 szem belőle abbahagytam a szedést.Na, nekem a hormonzavar miatt/mivel nem szedtem be végig a levelet/lettek terhességhez hasonló tüneteim.Mellfájdalom, hasszúrka, émelygés, szédülés....aztán a várt időpontban nem jött meg, és énnkem is megfordult a fejemben, hogy esetleg baba van a dologban.(2 gyerkőcünk már van, még a harmadikat egyenlőre nem tervezzük)Talán az esedékes időpont után egy héttel jött meg,és persze ez is azért volt, mert csak úgy abbahagytam a tablettát.Nem tudom mikorra várod, de ha már régóta késik, akkor tesztelj!
8/8 A kérdező kommentje:
Ez a 6. het hogy nem jott meg. Csak az a fel napos dolog amit emlitettem. Szerinted akkor?
2015. márc. 12. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!