Ha 5 hete terhes lennek akkor az meglatszodna? Vagy tudnam valahonnan? Nagyon felek. Normalis valaszokat kerek konyorgom nektek!
Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 23:11
4/15 anonim válasza:
5 hetes terhesség egyáltalán nem látszódik és a terhesség előjelei, mint hányinger, émelygés, stb. se jelentkeznek mindenkinél, ezért a leggyorsabban úgy tudhatod meg, hogy terhes vagy-e, hogy veszel egy terhességi tesztet és megcsinálod. :)
5/15 anonim válasza:
az még nem látszik.
a menzesz viszont már nem jön meg,meg a szokásos női panaszok,hányás,hangulatingadozás,fura ételek kívánása.
6/15 anonim válasza:
8-10 hét után latszodott a pocak egyik no imerosomnel.
7/15 anonim válasza:
Mert egészen addig hason feküdt.
8/15 anonim válasza:
Egyén függő. Ha nagyon sovány vagy elvileg látszódhat. Nekem 6 hetesen kezdett domborodni egy picit az alhasam de nem látványosan. Én és a családom már láttuk.
9/15 anonim válasza:
5 hetes terhesség senkinek a hasán nem látszik.
A terhességet az előző menstruáció első napjától számítják, vagyis az ötödik betöltött terhességi hét kb. a fogantatás után három héttel, és az első kimaradt menstruáció várható időpontja után egy héttel van, amikor az ultrahangon jó esetben a petezsák már talán látszik, de még egy pár milliméteres embrió sem.
10/15 anonim válasza:
Érdekes 1-2 női test...
Nekem 18-19 hetesen vették észre, hogy baba, de akkor is csak tippeltek.
Vékony vagyok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!