Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Koszonom...

Terhes vagyok? Koszonom szepen a valaszokat elore is 😊

Figyelt kérdés
másfél hétig fajt bizserget a mellem ma elnehezedet es megkemenyedet benne egy rész egy nagyobb resz mind a kettobe es kezzel foghatoan erezheto az a gömb a mellem közepén egy honapot vegig probaklkoztunk.

2018. febr. 28. 18:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Gondterhes mindenképpen...tesztelj, ha késik, különben honnan tudjuk? Vagy igen, vagy nem!
2018. febr. 28. 18:59
 2/24 A kérdező kommentje:
pcosem van szval a menszeszem 45 napos kulombsegekkel jon meg. de van mar gyerekem a fogantatasba eddig nem akadalyozot spontan elso alkalomma terhes lettem. most meg ki tudja
2018. febr. 28. 19:07
 3/24 anonim ***** válasza:
91%

Hát gondolj bele légyszíves, mi értelme a kérdésnek.

Így van, sajnos semmi.

Tesztelj, és annak lesz!

2018. febr. 28. 19:14
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem menzesz előtt vannak ugyanezek a tünetek, szóval tényleg csak a teszt tudja megmondani, hogy veled mi a helyzet. Ha nem változó a ciklusod, hanem rendszeresen 45 napos, akkor a 45-46. napon érdemes tesztelni egyet.

Ebből így bármi lehet.

2018. febr. 28. 19:25
 5/24 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt tudom csak olyan nehez kivarni még 12 nap van addig azert kerdeztem a tunetek alapjan van hanyingerem is es menszesz elott is szomot mell fajdalom lenni par napig de ez lassan 2 hete es ma mar kitapinthato az a kemeny gorcs mind a kettobe
2018. febr. 28. 19:30
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Most szerinted ebből az következik, hogy terhes vagy? Lehet megduzzadt a mirigy a melledben. Vagy ki tudja? És mi van a 12 nappal? Annyi van még a menzeszedig? Csak mert akkor valószínűleg még terhes sem vagy. Majd csak ezután lesz beágyazódás. Addig meg az ég világon semmilyen tüneted nem lehet. Ennyire azért nem kell rágörcsölni. :)
2018. febr. 28. 19:45
 7/24 A kérdező kommentje:
az van a 12 nappal hogy annyi van még a mensiig. am meg barmikor lehet pete eres de mindegy. ugy is csak ezek a felhasznalhatatlan valaszok jonnek. van olyan aki volt mar terhes es a mellevel hasonlo dolgok voltak?
2018. febr. 28. 19:50
 8/24 anonim ***** válasza:
55%
Modositok. Helyesirast is nezve 7.5 eves. Anyu egy picit nem figyelt es gepkozelbe kerult....
2018. febr. 28. 19:52
 9/24 anonim ***** válasza:
Még csak most volt a napokban a peteérésed,még meg sem kezdődött a beágyazódás,ahogy előttem is írták már,ha össze is jött a baba,még semmilyen terhességi tünetet nem érezhetsz.
2018. febr. 28. 19:58
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj már bele kérdező, hogy középidőben van ovuláció. Ettől még akár 2-3 nappal később is megtörténhet a megtermékenyítés, aztán még kb. 10 nap, mire megtörténik a beágyazódás. Itt már bőven kevesebb, mint 12 nap van hátra az esedékes menzeszig. A beágyazódást követően kezd el termelődni a hcg nevű hormon, ami a tüneteket okozza. Addig nincs semmilyen tünet. Ha annyira az gondolod, hogy terhes vagy, csinálj tesztet. Ha negatív, akkor nincs hcg, tehát nincs terhesség, vagyis a tünetedet nem terhesség okozza!

Amúgy meg igen, volt már, hogy megduzzadt a mirigy a mellemben. Nem voltam terhes! Amikor terhes voltam, akkor amikor esedékes lett volna a menzeszem, csak nem jött meg ugye, mivel terhes voltam, akkor kezdtek el fájni a melleim és sokkal intenzívebben, mint egyébként és érzékenyebbek is voltak. Ilyet pedig, amit leírtál, abszolút nem éreztem. Amikor ilyen volt, akkor egyébként hormonális oka volt, ami magától megszűnt.

2018. febr. 28. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!