Terhes vagyok? Koszonom szepen a valaszokat elore is 😊
Hát gondolj bele légyszíves, mi értelme a kérdésnek.
Így van, sajnos semmi.
Tesztelj, és annak lesz!
Nekem menzesz előtt vannak ugyanezek a tünetek, szóval tényleg csak a teszt tudja megmondani, hogy veled mi a helyzet. Ha nem változó a ciklusod, hanem rendszeresen 45 napos, akkor a 45-46. napon érdemes tesztelni egyet.
Ebből így bármi lehet.
Gondolj már bele kérdező, hogy középidőben van ovuláció. Ettől még akár 2-3 nappal később is megtörténhet a megtermékenyítés, aztán még kb. 10 nap, mire megtörténik a beágyazódás. Itt már bőven kevesebb, mint 12 nap van hátra az esedékes menzeszig. A beágyazódást követően kezd el termelődni a hcg nevű hormon, ami a tüneteket okozza. Addig nincs semmilyen tünet. Ha annyira az gondolod, hogy terhes vagy, csinálj tesztet. Ha negatív, akkor nincs hcg, tehát nincs terhesség, vagyis a tünetedet nem terhesség okozza!
Amúgy meg igen, volt már, hogy megduzzadt a mirigy a mellemben. Nem voltam terhes! Amikor terhes voltam, akkor amikor esedékes lett volna a menzeszem, csak nem jött meg ugye, mivel terhes voltam, akkor kezdtek el fájni a melleim és sokkal intenzívebben, mint egyébként és érzékenyebbek is voltak. Ilyet pedig, amit leírtál, abszolút nem éreztem. Amikor ilyen volt, akkor egyébként hormonális oka volt, ami magától megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!