Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19 éves vagyok utolsó évem...

19 éves vagyok utolsó évem van a gimiben és 6. hetes terhes vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A szüleimre nem számithatok mert kiraktak otthonról. Van barátom akivel szeretjük egymást de nem tudjuk hogy mi lenne a jó

2018. febr. 26. 10:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
98%

Nektek kell tudni, mennyire stabil a kapcsolatotok, és az anyagi hátteretek.

Együtt éltek-e, a szülőktől külön, fent tudjátok-e tartani magatokat, egy babával is együtt maradnátok-e.

Szóval üljetek le, és beszélgessetek.

2018. febr. 26. 10:51
 2/27 anonim ***** válasza:
98%

Ha meg akarjátok tartani, akkor sok mindent kell átbeszélnetek: anyagi helyzet, kapcsolatotok erőssége, jövőtervek, munkaügyi kilátások stb.

Illetve magadban is végig kell gondolnod: ha megtartjátok, akkor egyedül is boldogulnál-e egy gyermek eltartásával?

Ha nem akarjátok megtartani, két lehetőség van: abortusz vagy örökbeadás.

2018. febr. 26. 11:04
 3/27 anonim ***** válasza:
73%
Tudom most le fogtok pontozni de sajnos en nem tatanám meg semmi érdemlegeset nem tudsz a sulin kívül felmutatni az anyagi hattereteket nem ismerem de valoszinu ha suliba jarsz nem te kerested meg oket
2018. febr. 26. 11:05
 4/27 anonim ***** válasza:
75%
Nulla vegzettseggel, nulla munka háttérrel, nulla jövedelemmel csak agyatlan vállal gyereket. Ha a barátod meggondolja magát, mit csinálsz? Egyértelmű, higy az abortusz a megoldás itt
2018. febr. 26. 11:10
 5/27 Andizsuzsi ***** válasza:
35%
A fiú szülei hogy állnak hozzá?
2018. febr. 26. 11:12
 6/27 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos én az abortuszt javasolom.
2018. febr. 26. 11:31
 7/27 anonim ***** válasza:
49%

Kiraktak otthonrol?? Szep, peldas szulok...minek vallalnak egyesek gyereket!!?..

Biztos ez a megoldas reszukrol. Szanalmas!

19 eves vagy. Mivel a szuleid “igazi” szulok, kihatralnak a dologbol segitseg es valami kozos megoldas keresese helyett, igy megertem hogy tanacstalan vagy. Nem tudom milyen a hattered, van e mas segitseged. Mik a terveid tovabbtanulas es egyeb szempontbol? Ez elegge osszetett dolog. Sok mindent kell merlegelni.

En ha belegondolok, tuti nem tartottam volna meg. Akkoriban minden teren zuros volt az eletem. De az en helyzetem is mas volt.

2018. febr. 26. 11:38
 8/27 anonim ***** válasza:
25%
Nehogy már a szülő legyen hibás mert a kislányuk szétrakta a lábát és felcsináltatta magát.Én is kiraknám ha meg akarja tartani.Se keresete se szakmája,se stabil kapcsolata,de ő szülni akar mert felnőtt nő.Tegye, de én nem fogom eltartani,sem őt sem a gyerekét,még ő bulikázni jár meg barátnőzni. Itt vagy az abortusz a megoldás,vagy az örökbeadás.Aki írta hogy a fiú szülei mit szólnak,lényegtelen mit szól mert akkor 5év múlva lesz olyan kiírás hogy anyós nem hagy élni...
2018. febr. 26. 11:53
 9/27 anonim ***** válasza:
88%

Azért a részletek ismerete nélkül ne küldjétek egyből abortuszra!

Nővérem 19 évesen 0 munkával ikreket szült, Én 19 évesen abortuszra mentem, pedig dolgoztam. Mindkettőnknek ez volt a legjobb döntés. Neki volt egy támogató társa (anyós nélkül), nekem meg az sem, meg semmi sem.

Azóta eltelt 17 év, és tényleg mindketten jól döntöttünk.

SZóval nem lehet tudni, hogy neki melyik a jobb megoldás.

2018. febr. 26. 12:26
 10/27 anonim ***** válasza:
87%

8-as, mond neked valamit az, hogy a család az azért család, mert összetartanak jóban, rosszban, segítik egymást? Mert ha ez nincs meg, akkor gyakorlatilag idegenek élnek egy fedél alatt.

Lehet, hogy te ilyen primitív közegben nőttél fel és adod tovább a szerencsétlen gyerekednek, de 1000 olyan példa van rá, ahol a 16-18 éves megszülte, a szülei segítették, amíg ő tanult, és nem mind a gyárban kötött ki, hanem lediplomázott és pl. orvos lett, mert mérnök stb.

De a kérdező akár megtartja, akár nem, én ezek után csak azért vennék kutyát, hogy a "szüleim" sírjára sz.rassam. Mert ezek nem szülők, ahogy te sem vagy az ezzel a mentalitással.

2018. febr. 26. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!