Mikor teszteljek?
Nekem is megjellentek a szokasos menstruacio elotti pattanasok es megis terhes voltam, a gorcsolgetes is normalis. En is azt hittem, hogy megfog jonni, de vegul pozitivat teszteltem.
Csinalj egy tesztet en azt tanacsolom, de a legtutibb ha a reggeli elso vizeletbol tesztelsz.
Sok sikert!
Én úgy szoktam, hogy az esedékes mensi napján reggel megmérem a hőmet, ha az átlaghoz képest magas akkor tesztelek, eddig sajnos mindig alacsony volt mensi napján szóval a tesztelés elmaradt, de legalább nem kell darabszámra vennem a teszteket feleslegesen és a hő miatt nem is vagyok annyira magam alatt mint egy negatív teszt láttán. Ez csak egy tipp, de szerintem te is próbáld ki reggel, aztán dönts az alapján.
Ezeket a tüneteket felejtsd el, bármi lehet, van akinek 0 tünete volt van akinek a pms tünetei voltak terhesen. Amúgy, ha barnázol napokkal a menzesz előtt szerintem progreszteron problémád van, ezzel jó lenne egy orvost felkeresni, és bőven egy éve próbálkoztok, ezzel is mindenképp keress fel egy orvost.
Szurkolok, hogy baba legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!