Szerintetek mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
sziasztok ma kene megjojon, meg semmi, tunetem sincs hogy megjonne, de tesztelni se merek nagyon, a heten nem birtaam es teszteltem egy negativat hetfon, ezert nem merek most.2018. jan. 26. 07:12
1/7 anonim válasza:
Kerdes, hogy maskor pontos-e a mensid, vagy elofordul a keses.
Ha maskor pontos, akkor ma/holnap nyugodtan tesztelj.
Hanmaskor is kesett mar, akkor varj me par napot, pl addig, amig a max keses volt korabban.
2/7 anonim válasza:
Szerintem vegyél olyan tesztet amibe 2 van.Vagx ha van otthon 2.akkor egyet ma megcsinálnék.es még maradna kesöbbi napokra is ha nem mutatna semmit.vagy még sak halványat.
3/7 A kérdező kommentje:
mindig napra orara pontos, reggelre mindig megjon,
2018. jan. 26. 07:32
4/7 anonim válasza:
Akkor ha nagyon felsz az eredmenytol (?), vard meg a holnapot. De nekem is pontos a mensim, szinten 28. nap reggelre, ebredesre mindig vereztem mar, igy amikor nem, teszteltem es pozitiv lett.
De ha van turelmed, varj holnapig es biztos, ami biztos, elso vizeletet hasznalj.
5/7 anonim válasza:
en mensi elott mar ereztem, hogy van valami szoval 5 nappal elotte teszteltem mar es pozitiv lett! szerintem tesztelj altalaban ilyenkor mar kimutatja ha valami van! szoritok!!!
6/7 anonim válasza:
Az en velemenyem is az hogy vard meg a holnapi napot es reggel az elso vizeletbol csinald meg a tesztet. Hajra es sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
megjott ma,
2018. jan. 28. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!