Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Te mikor vállalnatok a második...

Te mikor vállalnatok a második bábát?

Figyelt kérdés
Van már egy 9 hós kislányunk és már csak egy babót szeretnénk. Én 22 párom 34. 2 gyermeket szeretnénk. Ha tudjátok, hogy már csak egy babát vállalatok még, ti mikor tennétek? Nem szeretnénk se kicsi se nagy korkülönbséget, viszont így hogy már csak egy tesó lesz a lányomnak, nem tudom mikor lenne megfelelő. Aki hasonló helyzetben volt írja be a tapasztalatait. Köszönöm!
2018. febr. 15. 19:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

Előző vagyok. Testvér féltékenység 3-6 év korkülönbséggel ugyanúgy van, még 10 évnél is, sőt minél nagyobb korkülönbség annál rosszabb igazából, hiszen a nagyobb 3-6 vagy akár 10 évet élt egykeként aztán becsöppen a kicsi és felforgatja az ő kis világát. Persze nyilván ez egyén függő is és ügyesen kezelni kell.

Nekünk mindenesetre azt mondta a védőnő, hogy a kis korkülönbség az elején ugyan nem lesz könnyű de előnye, hogy a nagyobbik gyakorlatilag nem is fog emlékezni arra, hogy valaha egyedül volt. Így a féltékenység esélye is kisebb, hiszen az lesz a természetes mindkettőnek, hogy van testvére, osztozni kell mindenen.

2018. febr. 16. 02:39
 12/12 anonim ***** válasza:
38%
nem tudom nekem az első se bába mellett született ezért a többi gyereknél se vállalok bábát. :D
2018. febr. 16. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!