Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan érdemes szexelni, hogy...

Kisviragufüzike kérdése:

Hogyan érdemes szexelni, hogy a lehető legnagyobb eséllyel foganjon a nő?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel tervezünk gyereket, és nem is akarunk megmaradni a tervezés szintjén, csak érdekelne, hogy ki mit lát a legideálisabb póznak, tempónak, stb., hogy a legjobb esélyeink legyenek.
2018. febr. 5. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Időzítés: A női ciklus nagyjából úgy épül fel, hogy van kb. egy hétig a menzesz, amikor leválik a méhnyálkahártya, közben plusz egy hétig megérik az új petesejt, megreped a tüsző, aztán kiszabadul (ovuláció) és elkezd vándorolni a petevezetékben lefelé. Kb. egy napig életképes, ekkor kell találkoznia az ondósejttel, ami meg 1-2, de néha 5 napig is elél odabent. Ha megtermékenyül, beágyazódik, ha nem, rá kb. két hét múlva újra menzesz. Tankönyvi 28 napos ciklusnál az ovuláció pont középen a 14. napon van. De lehet olyan ciklus, amikor több pete is megérik és olyan is, amikor egy se. És kevesen működnek a tankönyv szerint, így visszafelé számolják: következő menzesz első napja mínusz 14 nap (de ez sem pontos, mert nem mindenkinek 14 és többeknek össze-vissza a ciklusok is).

[link]

[link]

[link]

Póztól kevésbé függ a siker, de tényleg a minél mélyebb behatolást, és a gravitáció segítségét (ő legyen alul, utána gyertyaállás:)) is igénybe lehet venni, plusz függhet attól is, milyen alakú a méhe (simánál a misszionárius, hátrahajlónál a kutyapózt ajánlgatják a bölcsek, hogy egyenes legyen az útjuk).

Plusz ugye a spermiumok minősége sem mindegy, ha túl gyakori az nem jó a koncentrációnak, ha ritka, lekéshetitek az ovulációt, ezért a néphagyomány a 2 naponta szexet ajánlja.

Egy ciklusban egyébként egészséges pároknál 25%-30% az esély (statisztikailag, kettőtök életkorának átlagával számolva, 30 év alattiaknál 3 ciklus, 35 év alatt 4, felette már 8), ha mégsem jön össze, egy év után szoktak kivizsgálást javasolni, de persze senki nem fogja ellenőrizni, mennyi ideje próbálkoztok.

És még mindenféle vitamint is lehet szedni meg teákat inni.

Szóval ennyi a "tudományos" része, de ha nem akartok meghülyülni, jó lesz úgy, ahogy jólesik, az szintén elég sokaknak bevált már.

2018. febr. 6. 08:19
 12/16 anonim ***** válasza:

A póz szerintem mindegy, én lovagló pózban estem teherbe. Válasszatok olyan pózt, amit szerettek, kár erőltetni más dolgokat.

Ha elmúlik a menstruáció, utána 1-2 naponta érdemes együtt lenni.

2018. febr. 6. 10:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok, kérdező, még gyerekek? Nem korai kissé nálatok ez a gyerektéma?
2018. febr. 6. 13:14
 14/16 A kérdező kommentje:
10-esnek: én úgy tudtam úgy van, hogy a nő fogan, a gyermek pedig FOGANTATIK. Nekem ez így tűnik logikusnak, már csak azért is mert etimológiailag valószínű rokonság lehet a "fogad" szóval, azaz a nő magába fogadja a férfi spermáját, és utána megtermékenyül. Ez együtt a foganás. Szerintem. A gyermek nem fogad magába semmit, a gyermek megfogantatik, aztán megszületik jó esetben 9 hónap múlva. De lehet, hogy nincs igazam.
2018. febr. 6. 14:53
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem korai. Én 22 vagyok, barátnőm 38
2018. febr. 6. 14:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Tok mindegy a poz, en zuhanyzoba, allva estem teherbe. Biztos van benne valami amit olvasni lehet, hogy a legjobb, meg az agy eszaki reszen, mittudom en. De ha betalal akkor betalál.
2018. febr. 8. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!