I7 2700k mellé melyik a legnagyobb vga amit még érdemes venni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 23:24
1/8 anonim válasza:
GTX Titan V.
De ha nagyon akarod akkor P6000 is mehet, akár több darab is.
2/8 MGéza válasza:
Gyakorlatilag bármi mehet mellé, mivel nem a cpu használja ki a videokártyát. Ezzel én és az első válaszadó csak azt kívánjuk jelezni hogy vga-t igényeknek megfelelően(mire kell, tervezés, játék) és a monitor felbontásához választunk főképp. Na persze S775 P4 mellé nyilván nem veszünk 1080ti-t azért.
3/8 anonim válasza:
Tuning nélkül, 1080p-ben én egy GTX 1070-nél meghúznám a határt. Tuningolva, magasabb felbontáson már bevállalható akár egy 1080 Ti is.
Ezt a videót ajánlom figyelmedbe.
4/8 A kérdező kommentje:
3db 1280x1024-es monitor mellé jatékre. A kérdés inkább arra irányult, hogy mekkora kártyát tud ez a proci kielégíteni, anélkül hogy feleslegesen nagy gpu overhead lenne.
2017. dec. 25. 16:06
5/8 MGéza válasza:
Sejtettük, arra a felbontásra még egy GT 1030 is bőven sok. Ha későbbiekben FHD monitort is akarsz akkor viszont GTX 1050ti-GTX 1060 6Gb lenne a jó választás. Nem tudom mi ez az állandó parázás a gpu-val kapcsolatban...
6/8 MGéza válasza:
Ja, elnézést 3 darab? És mennyi kereted volna rá? Gtx 1070-et mondanék így, persze nem tudom mennyiből akarod megoldani.
7/8 A kérdező kommentje:
Igazából az még nagyon képlékeny, még csak egy 1155ös alaplapom van, és kíváncsi voltam, ha ilyen procit veszek bele, akkor ahhoz milyen káryát ajánltok. Vga-ra használtan 50eFt-nál nem nagyon szeretnék többet költeni. Majd kb fél év múlva lesz aktuális a dolog
2017. dec. 26. 00:04
8/8 anonim válasza:
Akkor oda max egy GTX 970-et tudsz venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!