Clear Blue 2-3 foganfatast valósan jelezte? 12. heti genetikai UH 18. heti genetikai UH?
Sziasztok! Van akinek az aktust követő 8. napon Clear Blue digital teszt 2-3 hetes fogantatást jelzett?
Lehet egyáltalán, higy 8. nap kijelzi a HCG-t vizeletből?
A 12. heti genetikai UH ad pontosabb eredményt a magzat valós korát illetően vagy a 18.- heti genetikai UH ?
Még mindig NEM lehetséges, hogy 8 nappal aktus után 2-3 hetet mutasson. Az azt jelenti pontosan, hogy 2 -3 hete FOGANT!!!!/ fogd már fel!
Ez legalább a 4.kérdésed!?
Ne reménykedj tovább,nem a szeptember 29-ei aktusból van, hanem 17 -19, de ezt már 2x leírtam neked, mostmár fogadd el!!!!
8napost kise mutat a CB
Legalabbis nekem pl még 12dpon se mutatta ki. Mikozben sima csík igen.
Miért ne tehetném fel újra és újra a kérdésem? Miért van ez az oldal, ha nem azért, hogy megkérdezzem ami érdekel?
És ha szeretném egy nap 5X is feltehetném a kérdésem! :-)
Hát legyen szép napod! És kevesebbet stresszelj, mert árt a szépségednek! :-))))))
Köszi :D
Igaz feleslegesen idegesit, csak nem tudom miért nem fogadod el, hogy tényleg nem foganhatott akkor! Gond van a méreteivel, vagy tényleg más oka van? Nem tolakodásból kérdem, de valamiért csak aggódsz, ha ennyiszer megkérdezed!
Valaki betenné az előző kérdéseit erről?
Amúgy kérdező az oldal szabályzata miatt nem tehetnéd fel ugyanazt és ugyanazt a kérdést. Nem véletlenül van, hogy ha rákattintunk egy kérdés jelentésére, az indokok között van, hogy Gyanús, hogy a kérdező megkérdezte korábban már ugyanezt.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!