Ha már volt 3 tökéletes terhességem, attól még elvégeztessem a genetikai vizsgálatot majd, mivel 39 éves vagyok?
Nekem is van három egészséges gyerekem, a családban is mindenki egészséges. Mégis mentem cvs -re, mert 40 felett vagyok. Különben nem lett volna egy nyugodt napom sem szülésig.
Szerencsére minden rendben velünk.
22 hkm
Én nem mentem, mert enyém gyereket nem ölök még akkor sem, ha beteg. A 12.heti pedig arányszámot ad csak. Az amnio pedig vetélést okozhat, bár csak 2%ban, de nem akartam én lenni az a két százalék.
Különben pedig sokkal nagyobb arányban sérülnek a gyerekek szülés közben komplikációk miatt, mint genetikai hiba miatt.
Már eltemettem egy beteg-nem genetikai beteg-gyermeket,így én biztos nem szülnék beteg babát
Aki úgy gondolja,beteg gyereket is megszülne,ajánlanék egy látogatást egy gyerekonkológián,vagy egy olyan intézményben ahol szellemi fogyatékos felnőtteket ápolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!