Magyarországon mettől-meddig csinálják a 20. Heti genetikai uh-t?
Ùgy alakult hogy tegnapra volt a 20. Heti genetikaira időpontom . Kulfoldon èlunk. Mikor bementunk a korhazba kozolte a recepcios nő, hogy toroltek az időpontunkat. Arra hivatkozva hogy kuldtek ki nekunk levelet , mult heten szerdan. Amit nem kaptunk meg , csak mikor belèptunk tegnap az ajtòn.
Szval az lenne a kerdèsem hogy mivel ìgy kicsesztek velunk , otthon megtudom-e mèg csinàltatni a vizsgàlatot es ha igen , es meghaladom a 20. Hetet, nem -e gond?!
Pènteken koltozunk haza, ezert nem tudunk menni az àtrakott időpontra. Ez is olyan genetikai legalabb is nekunk ugy mondta a doki , hogy 18-20 hètig. Csak en akkor 21 leszek màr. Ezèrt aggòdom.
Kinek hanyadik hèten volt ilyen vizsgàlat ?
Elvileg nezik a kicsi szìvèt , a belso szerveit , orrcsontjàt, gerincèt...
Igen. Anglia...
Arra hivatkoztak hogy "beteg " a doki aki csinalja. Ebben csak az a vicces hogy egy nagyon jò korhazrol van szò , ès hatalmas... nem ertem hogy nincs màs szonogràfus doki, aki megcsinàllnà a vizsgàlatot ?!
Szerintem kiválthatjátok 3 vagy 4D-s ultrahanggal is,azokból pedig van bőven magánrendelésként. Ha nem ragaszkodsz ahhoz,akihez a hónap végére jelentkeztetek be, akkor próbáljatok meg egy ilyet. Nekünk egy héten belül adtak időpontot és a szívbillentyűitől kezdve mindent átnéztek neki itt is, rendes szakvéleménnyel alátámasztva a vizsgálatot.
Persze nekünk megvolt az állami 20 hetes, de én nem éreztem túl kielégítőnek azt a kb másfél percet, amit rászánt a doki, szerettem volna, ha rendesen átnézik mindenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!