Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magyarországon mettől-meddig...

Magyarországon mettől-meddig csinálják a 20. Heti genetikai uh-t?

Figyelt kérdés

Ùgy alakult hogy tegnapra volt a 20. Heti genetikaira időpontom . Kulfoldon èlunk. Mikor bementunk a korhazba kozolte a recepcios nő, hogy toroltek az időpontunkat. Arra hivatkozva hogy kuldtek ki nekunk levelet , mult heten szerdan. Amit nem kaptunk meg , csak mikor belèptunk tegnap az ajtòn.

Szval az lenne a kerdèsem hogy mivel ìgy kicsesztek velunk , otthon megtudom-e mèg csinàltatni a vizsgàlatot es ha igen , es meghaladom a 20. Hetet, nem -e gond?!

2016. jún. 8. 10:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Mo.-n nincs 20. heti genetikai uh.
2016. jún. 8. 10:53
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem még meg csinálják. Nem hiszem hogy olyan nagy baj lenne max elmondom hogy jártatok. 12. Heti UH-nál lenne gond mert az csak akkor tudják megnézni. Gyertek minél hamarabb haza és jelentkezzetek be ;)
2016. jún. 8. 10:55
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
18-20 hèt között kell. Magánban nem tudjátok gyorsan megcsináltatni?
2016. jún. 8. 10:58
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Ebbol az amatorizmusbol gondolom angliarol van szo. Csak szimplan toroltek az idopontot es nem adtak helyette masikat? Kotelesek megcsinalni ezt az ultrahangot
2016. jún. 8. 11:00
 5/11 A kérdező kommentje:

Pènteken koltozunk haza, ezert nem tudunk menni az àtrakott időpontra. Ez is olyan genetikai legalabb is nekunk ugy mondta a doki , hogy 18-20 hètig. Csak en akkor 21 leszek màr. Ezèrt aggòdom.

Kinek hanyadik hèten volt ilyen vizsgàlat ?

Elvileg nezik a kicsi szìvèt , a belso szerveit , orrcsontjàt, gerincèt...

2016. jún. 8. 11:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen. Anglia...

Arra hivatkoztak hogy "beteg " a doki aki csinalja. Ebben csak az a vicces hogy egy nagyon jò korhazrol van szò , ès hatalmas... nem ertem hogy nincs màs szonogràfus doki, aki megcsinàllnà a vizsgàlatot ?!

2016. jún. 8. 11:08
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem kerj mar most magyarorszagon idopontot egy magan dokitol pentekre. Es kerd meg, hogy nezze meg a szerveit, hogy minden oke-e, stb. A neme is most derult volna ki, hatha azt is megtudjatok magyarorszagon. Es igy kedd helyett penteken lesz az uh, ennyi boven belefer szerintem.
2016. jún. 8. 11:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy pènteken èjfèlkor er be a gèpunk... :( Keddre tudtak legkozelebb adni idopontot, de akkor is csak meg ez, konzultàlunk aztàn nem tudom megcsinalja-e vagy nem az uh-t... mert hònap vègère van a csòkànak időpontja ,csak a titkarnője beszorìtott minket.
2016. jún. 8. 11:17
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem kiválthatjátok 3 vagy 4D-s ultrahanggal is,azokból pedig van bőven magánrendelésként. Ha nem ragaszkodsz ahhoz,akihez a hónap végére jelentkeztetek be, akkor próbáljatok meg egy ilyet. Nekünk egy héten belül adtak időpontot és a szívbillentyűitől kezdve mindent átnéztek neki itt is, rendes szakvéleménnyel alátámasztva a vizsgálatot.

Persze nekünk megvolt az állami 20 hetes, de én nem éreztem túl kielégítőnek azt a kb másfél percet, amit rászánt a doki, szerettem volna, ha rendesen átnézik mindenét.

2016. jún. 8. 11:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a legtöbben 18. hetinek hívják, de pl. az én papíromon az állt, hogy a 20. és 24. hét között kell meglennie. Én a 21. vagy 22. héten voltam, már nem emlékszem pontosan, a kettő között.
2016. jún. 8. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!