Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudom, hogy kezd hatni...

Honnan tudom, hogy kezd hatni a fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés

2018. febr. 4. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Onnan,hogy elolvasod a tájékoztatót.:)

De egyébként célszerű megvárni az első hónapot és csak azután elhagyni a kiegészítő védekezést.Ez a biztos.

2018. febr. 4. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Onnan, hogy megkerdezed az orvosodtol, amikor felirja és el olvasod a tájékoztatót.

A mai modern gyógyszereknel nem kell egy honapot várni. A legtöbb már az első tabletta bevétele után védelmet ad, amennyiben a menstruáció első napján kezdi szedni, hiszen a peteerest gátolja. Ha a 7. napon kezdi szedni akkor egy hét kiegészítő védelem kell

2018. febr. 4. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Tudom,hogy mit ír a tájékoztató,de még az orvosok többsége is javasolja az 1 hónapot.
2018. febr. 4. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem találkoztam még olyan orvossal az elmúlt 20 évben, aki egy honapot ajánlott volna. Mind tisztában van a fogamzásgátló tabletta mukodesevel.
2018. febr. 4. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem azert ajanl egy honapot mert egy het utan nem mukodik meg... hanem mert egyes fajata gyogyszerek nem mukodnek minden nonel, es ez egy honap alatt altalaban kiderul. Mert produkalsz kulonbozo tuneteket amik arra utalnak, hogy el kell hagyni ezt a tablettat, es masikat szedni vagy egyaltalan ne.
2018. febr. 4. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!