Lehetek terhes? (több infó lent)
Figyelt kérdés
Végleg leálltam a fogamzásgátlóval, ami után mint mindig, megjött a menstruációm. 3 nappal az elmúlása után együtt voltunk a vőlegényemmel és nem védekeztünk. Egy hete kellett volna megjönnie a menstruációmnak újra de még mindig semmi jele. Arra lennék kíváncsi, hogy vajon ez annak tudható be, hogy leálltam a fogamzásgátlóval vagy tényleg terhes vagyok?
Csináljak először tesztet vagy rögtön forduljak orvoshoz? Elvégre a menstruáció sok okból késhet.
A válaszokat előre köszönöm!
2017. nov. 2. 10:28
1/4 anonim válasza:
Nyilván csinálj egy tesztet. Terhesség is lehet, de a gyógyszer abbahagyása miatt is késhet.
2/4 anonim válasza:
Ja és már nyugodtan tesztelhetsz napközben ennyi késés után!
3/4 anonim válasza:
Persze, hogy lehetsz. Tesztelj. Nekem az első gyerek úgy fogant, hogy a menstruáció elmúlása utáni első nap voltunk együtt. Akartuk már, ezért álltunk le a védekezéssel, de azért meglepett. Az orvos szerint a terhességek kb 20%-a nem a középidőben (tűszörepedés környékén) fogan.
4/4 anonim válasza:
Szerintem fogamzásgátló abbahagyása után sokaknak nem "időben" jön meg, de persze lehetsz terhes. Nekem miután abbahagytam 19 napra jött meg, utána már többször nem:). Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!