Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Általában rendszeres a menstruációm, max 1-2-3 napokat késik,vagy hamarabb jön meg. A párommal azelőtt voltunk együtt,mielőtt meg kellett volna jönnie. Védekeztünk (nem lyukadt ki a gumi), de neki nem is volt orgazmusa. Már 8 napja késik. Mennyi az eséje annak,hogy tehes vagyok? Kétségbe vagyok esve. Azt is hozzáteszem,hogy nemrég kezdtem el nemi életet élni, és még nem voltunk együtt sokszor,még néha elég szokatlan. Lehet a késésnek bármi köze ehhez? A válaszokat előre is köszönöm!

2017. nov. 2. 07:30
 1/9 anonim ***** válasza:
csak gumival szexeltetek? hany eves vagy?
2017. nov. 2. 07:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen,csak gumival. 20
2017. nov. 2. 07:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
lehet valamitol rendetlenkedik a ciklusod. ha csak gumival szexeltek nemhinnem, hogy baj lenne.
2017. nov. 2. 07:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Minden jel arra utal,hogy nem kellene terhesnek lennem,de a másik oldala meg az,hogy zavar az ilyen mértékű késés. Ráadásul aznap,amikor meg kellett volna jönnie görcsöltem is kicsit, és azóta érzem a petefészkemnél,hogy picit tompán fáj, valamint a melleim is érzékenyek. Azok a tünetek jelentkeznek,mint mielőtt megjönne (kivéve a görcsölést,mert az náam nagyon ritka, nekem csak az az erős de mégis tompa fájdalom szokott lenni-most nem tudom mennyire fogalmaztam meg pontosan).
2017. nov. 2. 07:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Minimális az esély... Szerintem vegyél tesztet, hogy megnyugodj

Ha nem jön meg, akkor menj dokihoz..

2017. nov. 2. 07:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Elonedvtol gumin keresztul menzesz elott nem sok eselyt latok,inkabb felfazas vagy valami mas. Tesztelj egyet es ha egy het alatt se jon meg akkor irany a nogyogyasz,lehet felfazas is ebben a hirtelen lehulesben,de a frontok is bezavarhatnak. Nyugalom,szerintem nem vagy terhes. Irjal hogy mi lett!
2017. nov. 2. 08:03
 7/9 anonim válasza:
Szerintem kizárt dolog hogy terhes legyél. Emlitetted hogy most kezdted a nemi eletet ilyenkor elofordulhat hogy kimarad a menstruaciod. Mikor en kezdtem nemi eletet nekem is sokat kesett meg voltam ijedve hogy terhes lehetek e de nem voltam. Ilyenkor a stressz miatt is keshet. Sztem ne aggodj.
2017. nov. 2. 08:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Ha a héten sem történik változás,jövőhéten biztosan elmegyek a nőgyógyászhoz. :/
2017. nov. 2. 12:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Megjött végre. De sztem ez egy intő jel volt,úgyhogy valamikor sort kerítek elmenni a nőgyógyászhoz. Köszönöm mindenkinek a véleményeket!
2017. nov. 4. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!