Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szeptemberben döntöttük el, hogy szeretnénk babát ezért már nem védekezünk de sajnos október 12-én megjött aminek nagyon nem örültünk. Próbálkoztunk peteéréskor is valamint menzesz előtt is voltunk együtt de sajnos megjött. Viszont egy 4-5 napja nagyon sokszor hányinger tör rám, amit néha szédülés is kísér. A kajával is úgy vagyok hogy van mikor állandóan ennék és van olyan is amikor ránézni sem tudok. A mellem viszont nem fáj és megduzzadva sincs ebből következtetek arra hogy nem lehetek terhes de mégis úgy örülnék ha az lennék.Lehet hogy már bebeszélem magamnak vagy nemtudom szerintetek?
2017. okt. 30. 21:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Tudom milyen nehéz ilyenkor. Mindent bemesélünk magunknak annak ellenére, hogy tudjuk, hogy ha megjött, akkor ott nincs baba... mi is szeptemberben kezdtünk neki, de akkor már tudtam, hogy esélytelen, mert peteérés után voltunk. Meg is jött szeptember 25én. Én is el voltam keseredve, meg elötte már tüneteim voltak... még sem volt baba.. viszont most október 25ére nem vártam.. azon kívül hogy feszült a cicim semmi tünetem nem volt... késett 4 napot, mindjárt megjön érzésem volt, csináltam egy tesztet és ott volt a 2 csík. Szóval nyugi! :-) neked is ott lesz! Drukkolok
2017. okt. 30. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!