Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

olyan problémába estem a párommal,hogy pontosan 3 hete ki szakadt a gumi, az tény és való hogy nem bennem ment el, mert sose megy el úgy, és ő is mondta hogy mikor ki húzta akkor ment el.

de sajnos most péntekre vártam a menszeszem, és vasárnap van nem jött még meg, csak reggel enyhe barnás váladék de azóta semmi.

terhesség felmerült bennem,de semmi jele nem volt semmi egyáltalán. enyhén fáj a hasam, illetve olyan "puffadtnak" érzem magam,mint menstruáció előtt. a menszeszem ráadásul rendszeres, volt hogy késett, de 3-4 nap múlva megjött.

nem szeretnék most fejmosást normális válaszokat szeretnék.

18/L

2017. okt. 29. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Holnap reggel vagy kedd reggel csinálj tesztet és kiderül. De ha nem ment el benned, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy
2017. okt. 29. 20:53
 2/8 A kérdező kommentje:

azt mondta,hogy nem bennem, és soha nem megy el úgy tényleg vigyázunk még gumival is.

én már csak azt vettem észre, hogy mikor vettem le a gumit, hogy a kezembe ki folyt.

2017. okt. 29. 20:54
 3/8 A kérdező kommentje:
naptárat vezetek, és a szerint már a beágyazódásnak múlthét szombaton meg kellet volna történni mert kb.14 nap és az úgy jött volna ki, de nem volt semmi jele,
2017. okt. 29. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak a stressz miatt késik, de ha aggódsz csinálj tesztet, késés után 1-2 nappal már kimutatja. Javaslom a Clearblue tesztet, nálam az soha nem tévedett.
2017. okt. 29. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Már 1 héttel ezelőtt is tesztelhettél volna.De ha nem ment beléd,akkor nem lehetsz terhes.A barnázás a mensi előjele.
2017. okt. 29. 22:57
 6/8 A kérdező kommentje:

tuti nem ment belém, mindig ki húzza ez sem volt kivétel..

igen, lehet hogy a mensi jele, de nekem ilyen még nem volt hogy 1 nap barna aztán semmi, és az első nap is úgy barnás hogy 1-2 óra és már rendesen piroslik

2017. okt. 30. 21:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Clearblue DM-be kapható? és mennyibe kerül?
2017. okt. 30. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen és 3000ft körül van.
2017. nov. 1. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!