Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha óvszer nélkül is csináltuk, lehetek terhes?
A barátommal már 7 hónapja együtt vagyunk, és rendszeresen élünk szexuális életet.
Ma amikor elkezdtük, először berakta nekem gumi nélkül, de csak kb 10 mp-ig, aztán húzott gumit és úgy folytattuk.
Utána a 2. menet előtt is berakta gumi nélkül, mert hogy úgy sokkal jobb, de az is kb.10 mp volt, aztán gumi.
Elkezdtem kicsit parázni..Ennyitől lehetek terhes?:(
2 napja múlt el a menstruációm.
Holnap vegyek tesztet? Az kimutatja már rögtön másnap ha terhes vagyok?
Lehetsz terhes ennyitől. Nem sok az esély, főleg hogy a ciklusod elején vagy.
De a helyetekben én rohadt gyorsan leszoknék erről. Első aktusnál is lehet előváladék, a másodiknál meg s húgycsőben maradhat spermium az előző ejakulációból ill szintén elöváladék.
Az aktus után legalább 2 hét mire kimutatja egy teszt, hogy terhes vagy. Akkor érdemes csinálni előbb felesleges.
Leghamarabb mikor csinálhatok tesztet?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
A teszteket általában akkor kell csinálni, ha már késik a menstruáció. Annál korábban nem tudják kimutatni
Legközelebb meg legyen eszetek, és ha nem akartok gyereket, ne tegye be gumi nélkül még kicsit sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!