Lehetek terhes így (hiányos védekezés)?
Figyelt kérdés
Én fogamzásgátlót szedek már jó ideje. De ezt a levelet nagyon rendszertelenül kezdtem el szedni. Volt, hogy 2-3órát, vagy akár 7-et is késtem vele. Igaz 12óra késés belefér, de én többnyire pontos vagyok vele. Most kezdtem a levél második hetét. Jövőhéten kádban fürödnénk együtt pont a ciklus közepén (bár elméletileg nekem nincs ovulációm a tabletta miatt). Lehetek -e terhes a vízben. Nem akarunk szexelni, csak ha véletlenül előváladék kerülne a vízbe, attól lehetne e.2017. nov. 10. 01:45
1/10 anonim válasza:
Igen, lehetsz, bár kicsi az esély rá.
2/10 anonim válasza:
A természetes vizekkel is vigyázni kell, nehogy halspermával találkozz és sellőt szülj.
Amúgy nem leszel így terhes. Ahhoz be kell rakja neked.
4/10 A kérdező kommentje:
Rendben, de akkor az első miért írta ezt? Hogy terhes lehetek. Köszi
2017. nov. 10. 06:48
5/10 anonim válasza:
Szerintem azert mett nem hiszi el hogy ilyen buta es tajekozatlan vagy. Gyogyszert szedsz... Vizben amugy is.... Jezusom...
6/10 anonim válasza:
Többször fürödtem már egy kádban a férjemmel, nem lettem terhes.
A vízből nem fog a petevezetékedbe felúszni az az egy-két kósza spermium.
Ráadásul peteérésed sincs, nincs ami megtermékenyüljön.
7/10 anonim válasza:
A viz kinyirja a spermakat. A fogamzasgatlo gatolja a fogamzast. Az a minimalis elovaladek nem egy csapat gonosz mano akik a meg nem termekenyitheto petesejtjeidre vadasszon egy kadban 😁
8/10 anonim válasza:
Szedd rendszeresen a gyógyszert, állíts be emlékeztetőt telefonra például. Nem lehetsz terhes attól, ha együtt fürödtök, de ha rendszertelenül szeded és együtt vagytok még ha kicsit is akkor már van esély.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kedvesek vagytok! Igen azt tudom, ha tendszertelenül szedem akkor terhes lehetek, de most pont a 7óra késésért kiegészítő védekezést is használunk. Amit ha jól tudom 1hétig kell csak.
2017. nov. 10. 11:51
10/10 anonim válasza:
Így van, 1 hétig, 7 óra még beleférne, de fő a biztonság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!