2 napja késik a menstruációm. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A menstruációm nem jön mindig pontra pontosan, általában 30 napra. Azonban ma vagyok a 33 napon és még nem jött meg, viszont nagyon fel vagyok puffadva, elég erős folyásom van és kisebb menstruációhoz hasonló görcsök, viszont ez csak néha.
A probléma az, hogy a barátommal egyszer gumi nélkül csináltuk, ami tudom felelőtlenség. Terhes lehetek?
2017. okt. 24. 15:15
2/8 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes. Az egy nem számít. Nem vagytok felelőtlenek. Vagy várj..de.
3/8 anonim válasza:
Igen, ezek lehetnek korai tünetek, ilyenkor már mutatja a teszt is, lehet holnap reggel tesztelni első vizelettel.
4/8 Andizsuzsi válasza:
"a barátommal egyszer gumi nélkül csináltuk, ami tudom felelőtlenség. Terhes lehetek?"
Hány éves vagy?
5/8 anonim válasza:
Csinálj tesztet és megtudod. Vagy menj dokihoz.
6/8 anonim válasza:
Jó eséllyel. Adjunk névötleteket?
8/8 anonim válasza:
nekem már az első nap késésnél pozitív volt a teszt. tesztelj az a biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!