2 hónapja szedek Lindynette fogamzásgátló tabletátt, és most a 8 napos szünetben, nem jelentkezik a menstruáciom. Terhes lehetek?
Mindig minden nap bevettem a tabletátt,
7 kor szoktam volt hogy eltért egy kicsit a megszokott időtöl valamikor 1-2 órat kerestem vagy 10-20 perceket de minden nap bevettem.
Fájdalomcsillapitott, nospát szoktam néha szedni de nagyon ritkán, miota szedem a fogamzásgátlót 1-2 vettem be.
A völegényemmel nem vedekeztünk egyszer sem csak az elején mikor elkezdtem szedni a tabletátt.
Kisebb fájdakommal járó hasi görcsölést érzek, néha kisebb hányingert derék fájást, és nagyobb étvágyat.
Lehet hogy terhes lehetek?
szia! én is Lindynette fogamzásgátlót szedtem, és volt hogy nem tűpontosan akkor jött meg, amikor kellett volna. A hasi görcsök a fogamzásgátlótól is lehetnek, mindenki másképp reagál rá.
Hanyadik napnál tartasz a szünetben? Szerintem várd ki a végét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!