Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt is védett vagyok?
Igen védett vagy, ha pontosan kezded a következő levelet szedni.
De fogamzásgátló mellett nincs menstruáció!
Nagyon szépen köszönöm nektek a gyors válaszokat!
4-es és ilyenkor úgy is fejezitek be, hogy benned? :) kicsit félek még, most kezdtem el szedni.
Kérdező, nálad sem szokás elolvasni a betegtájékoztatót?
Benne van!
Ha a szedést pontosan folytatod a következő levéllel, amikor kell, akkor a szünetben is védett vagy.
Sokaknak olyan tapasztalata van, hogy fogamzásgátló mellett lettek terhesek, mások meg nem lettek mellette terhesek. Most mégis milyen tapasztalatot vársz?
A betegtájékoztatóban egyértelműen benne van, hogy igen védve vagy, ha a szedést pontosan folytatod a következő levéllel.
Ha valakinek mégis besikerül, akkor mi van? Ilyen is van.
Mindenki szinte válaszolt a kérdésedre, nem? Akkor mi a probléma? Ha nem tetszenek a válaszok, nem kell kérdést feltenni.
Meg ennyire ráparázni sem kell, mert akkor kár nemi életet élni.
Ha a betegtájékoztatónak nem hiszel, márpedig annál biztosabb nincs, akkor mi mit tehetünk érted? Nekem sosem jött össze a terhesség, csak mikor terezve volt. Tablettaszünetben is ugyanúgy történt az együttlét, nem volt plusz védekezés. Ettől függetlenül számos ember esik teherbe fogamzásgátló mellett. Hogy miért? Azt már ne firtassuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!