Fogamzásgágtló abbahagyása után valóban nagyobb a teherbeesés valószínűsége?
Figyelt kérdés
Csak fél évig szedtem a gyógyszert, és olvastam több helyen is, hogy ilyenkor megnő a teherbeesés valószínűsége, sőt, nagyobb az ikerterhesség esélye is. Van valakinek esetleg saját tapasztalata ezzel kapcsolatban?:)
25/N
2017. okt. 12. 13:46
1/15 anonim válasza:
Nálam ez nem volt igaz, én 3 évvel az abbahagyása után lettem csak terhes. Pedig nekem is mondta az akkori orvosom, hogy várjak egy rendes ciklust és mehet a dolog.
De ismerek olyat, aki meg rögtön elsőre terhes lett miután abbahagyta. :)
2/15 anonim válasza:
Nekem első hónapban két érett tüszőt látott a doki, de nem lettem terhes. Sajnos azóta sem, ez a 4. ciklus hogy próbálkozunk.
3/15 anonim válasza:
Ezt én is hallottam, nekem első hónapban miután abbahagytam, sikerült is! :)
5/15 anonim válasza:
Én csak 3 hónapig szedtem,abba hagyása után 3 hónapra terhes lettem.Sajnos 6 hetesen elvetéltem...😭😔Most 11 hónalja próbálkozunk és semmi.
6/15 anonim válasza:
Szia, én nem hallottam erről az elméletről. Évekig szedtem bogyót, miután leálltam vele megvártuk az első vérzést (ez kb 2 hónap volt) és aztán vágtunk bele a próbálkozásba. Azóta nem jött meg, elsőre összejött. Nem tudom ez mennyire volt összefüggésben a korábbi gyógyszerszedéssel, de remélem nálatok bizakodásra ad okot. Mielőbbi babásodást, drukkolok! :) 13 hkm
7/15 anonim válasza:
Én 10 év fogamzásgátló szedése után a 3.-ik gyógyszermentes ciklusban terhes lettem. A 34.-ik hetet taposom 🙂 az apróbb kellemetlenségeket leszámítva ( hányinger, gyomorégés, aranyér) problémamentes a terhességem 🙂 30/N 34Hkm 🙂
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, gratulálok a babásoknak, sok örömöt a piciben 😊 mentek a zöld kezek 👍🏼
2017. okt. 12. 19:06
9/15 anonim válasza:
Szia!
Én 15 évig szedtem és 2.hónapban terhes is lettem abbahagyás után. Gondoltam megosztok még egy pozitív történetet:).
10/15 anonim válasza:
Én abba sem hagytam,úgy lettem terhes,na? 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!