Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes fogamzásgátló...

Lehetek terhes fogamzásgátló tabletta szedése mellett is?

Figyelt kérdés
Szilveszter éjszakáján történt az eset, akkor már a második hétnél jártam a levélkével (amúgy 2017.áprilisa óta szedem, rendszeresen, időben beveszem a tablettát stb., néha fordult az elő, hogy kitoltam a heteket, szóval 2 levéllel szedtem egymás után, azaz 6 hetet folyamatosan), mivel megijedtem, ezért voltam úgy vele, hogy most is 2 levéllel szedem. Most járok a 7 napos szünetnél, de csak épphogy van valami barna "folyás/válladék", a hasam ugyanúgy görcsöl mintha megakarna jönni (ma lesz a 3. nap, hogy nem szedem a tablettát). Stressztől is függ tudom. De mégis bennem van a félsz, hogy mégis terhes lehetek-e.

2018. jan. 30. 18:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Amúgy csak példa volt, nem fáj a fejem, persze van mellékhatás biztos de szerintem nem sok szerencsére. És nincs köztes vérzésem
2018. jan. 30. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg teljesen összezavartad a szervezetedet azzal, hogy tovább szeded a gyógyszert. Talán azért nem jön meg a vérzésed, mert túl magas a hormonszint, de ez csak tipp.

Mi történt Szilveszterkor? Kimaradt egy szem?

Tesztelj holnap mindenképpen és akkor ki tudod zárni a terhességet.

2018. jan. 30. 21:34
 13/17 A kérdező kommentje:
Barátommal együtt voltam, csak én sem tudom hogy miért, de megszakításosra fordult a dolog, pedig mindig védekeztünk rendesen, de ott valamiért elmaradt.. De nem ment el bennem. Tudom-tudom, felelőtlenség, de mi se így terveztük, csak megtörtént, vissza tekerni nem tudjuk az időt, szóval.. (tudom, hogy előváladéktól is lehet terhes valaki, de reménykedünk, hogy ez nem olyan eset.) :/
2018. jan. 30. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:

1. vagyok

ha régebbóta szeded a gyógyszert, nem igazán értem miért parázol,hiszen (ha jól értem), szilveszterkor is szedted. ha pedig épp a 7 napos szünet volt, akkor hat a gyógyszer.

nekem is kezd hozzaszokni a szervezetem a gyogyszerhez így 3 év után, az alábbi tüneteim voltak: kevesebb mennyiségű mensi, nem annyira mint gyógyszer előtt, de elkezdett megint fájni a derekam hasam, érzékeny lett a mellem. a doki ezek miatt gyógyszer váltást javasolt.

2018. jan. 31. 14:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor is szedted a fogamzásgátlót és nem maradt ki szem? Akkor mitől félsz? Mit értesz rendes védekezés alatt?

Ha rendesen szeded a fogamzásgátlót, akkor nem lehet baj. Arra találták ki, hogy benned élvezzen el.

2018. jan. 31. 14:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Régebben volt egyetlen egyszer fordult elő, hogy pár órával később vettem be egy szemet, leginkább azért parázok mert, ugye óvszert is használunk mindig, de ott valamilyen oknál fogja "elmaradt". De még mindig semmi változás.. Leginkább ez a barnázás ijeszt meg.. hogy nem rendesen jön meg hanem éppen hogy van valami barna folyás. Próbálom magam nyugtatgatni, higy nem lesz belőle semmi. De még várok.
2018. jan. 31. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátlót azért szeded, hogy ne kelljen máshogy védekezni. Nem leszel terhes mellette, ha rendesen szeded. Az, hogy valamikor egyszer régebben egy szem kimaradt semmit nem számít most.

Azért barnázol, mert két levelet szedtél be egymás után. De ha tényleg paráznál akkor már rég vettél volna terhességi tesztet.

2018. jan. 31. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!