Lehetek terhes fogamzásgátló tabletta szedése mellett is?
Valószínűleg teljesen összezavartad a szervezetedet azzal, hogy tovább szeded a gyógyszert. Talán azért nem jön meg a vérzésed, mert túl magas a hormonszint, de ez csak tipp.
Mi történt Szilveszterkor? Kimaradt egy szem?
Tesztelj holnap mindenképpen és akkor ki tudod zárni a terhességet.
1. vagyok
ha régebbóta szeded a gyógyszert, nem igazán értem miért parázol,hiszen (ha jól értem), szilveszterkor is szedted. ha pedig épp a 7 napos szünet volt, akkor hat a gyógyszer.
nekem is kezd hozzaszokni a szervezetem a gyogyszerhez így 3 év után, az alábbi tüneteim voltak: kevesebb mennyiségű mensi, nem annyira mint gyógyszer előtt, de elkezdett megint fájni a derekam hasam, érzékeny lett a mellem. a doki ezek miatt gyógyszer váltást javasolt.
Akkor is szedted a fogamzásgátlót és nem maradt ki szem? Akkor mitől félsz? Mit értesz rendes védekezés alatt?
Ha rendesen szeded a fogamzásgátlót, akkor nem lehet baj. Arra találták ki, hogy benned élvezzen el.
A fogamzásgátlót azért szeded, hogy ne kelljen máshogy védekezni. Nem leszel terhes mellette, ha rendesen szeded. Az, hogy valamikor egyszer régebben egy szem kimaradt semmit nem számít most.
Azért barnázol, mert két levelet szedtél be egymás után. De ha tényleg paráznál akkor már rég vettél volna terhességi tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!