Akadályozza a teherbeesést az erősen hátrahajló méh?
Nehezítheti de nem feltétlenül.
Barátnőmnek akkor mondták ezt először mikor megállapították a terhességét ami rögtön az első próbálkozásra össze is jött. Azóta a második babáját várja ami szintén elsőre sikerült.
Nem.Nekem is az van.Első gyermekunk nem tervezetten fogant.a második elég sanszos hogy most sikerülhetett.tervezetten bar de meg csak a második hónapunk.de gyanús.:)
Szóval nyugodj meg.!!!
Nekem is hátrahajló méhen van, az első terhességemnél mondta az orvos, mikor megállapította..
Azóta ismét kismama vagyok. Mindkét baba első próbálkozós hónapban összejött.
Még viccelődtem is a páromnak, hogy harmadik csak akkor legyen, ha tuti jöhet, ugyanis úgy látszik nálunk pikk-pakk mennek a dolgok :’D
Úgyhogy ne aggódj, nem ez befolyásolja a teherbeesést! :)
nekem nem akadályozta,második hónapban teherbe estem,pedig annyira hátrahajlik,hogy a doki még 3 hónapos terhesen sem tudta normálisan kitapintani.
Ahogy látom,hallom,olvasom másoknak sem okozott gondot,szerintem ez csak egy régi tévhit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!