Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi okozhat meg terhessegi...

Mi okozhat meg terhessegi tuneteket?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett volna megjonnie, de nem jott! Mar 10 napja vannak terhessegi jeleim, de a tesztem negativ!

Ugyan ezek a jelek voltak a fiamnal is 4 eve (ezert nem tudom mi van most).

Gorcsokkel es nyilalassal kezdodott (kb mikor lehetett a beagyazodas a naptar szerint), majd a derekam fajt nagyon 2 napig.

Az enyhebb gorcsok azota is vannak es 2 napja a melleim is huzodnak!

A sima menstruacional, semmi jelem nincs, egy napig faj, aztan semmi!

Mi okozhat meg ilyen jeleket? Mert a tesztem negativ!

Koszonom a valaszokat!

2018. jan. 27. 07:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Csinálj másik tesztet, másik típusút.

Lehet álterhesseg, illetve daganatos megbetegedés, de ez mindkettő rendkívül ritka. Terhesség lesz az, csak nem jó a teszted

2018. jan. 27. 07:45
 2/8 A kérdező kommentje:

2 kulonbozo tesztet csinaltam, es mindketto negativ lett.

Most jutott eszembe, ez fel sem tunt igazan, de kb mikor a jelek kezdodtek (10-11 napja), elkezdtem pattanasos lenni! Meg tinikent sem volt ennyi pattanasom, mint az elmult napokban! Ez a jel viszont, nem volt a fiamnal!

2018. jan. 27. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Meg siman lehet pizitiv az a teszt. Ha megsem akkor fogant mint gondolod. Ha ket hetig semmi, es a teszt is negativ akkor orvos
2018. jan. 27. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én tesztem 2 hét késés után lett pozitív. Fura volt a fáradtság, kifulladás a lépcsőn, émelygés, de betudtam az éjszaka 3-4 kelésnek a kislányom miatt, azt hittem csak kimerültem, mivel a teszteg negatívak voltak. Aztán az orvosom tanácsára csináltam még egyet, magamtól már eszembe sem jutott volna. Hát pozitív lett, késői peteérés.
2018. jan. 28. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Pms!Nagyon sokszor megtévesztett mar sajnos.
2018. jan. 29. 06:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a ciklus 34.napján lett pozitív a tesztem, 28 napos ciklusoknál, valószínüleg később volt peteérésem (terminust is túlléptem) lehetséges Nálad is ez van.
2018. jan. 29. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kedves kérdező?
2018. jan. 30. 07:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnal. Baba volt, de sajnos elment! Nagyon le vagyok torve! 2 es fel ev utan eloszor sikerult, es nem maradt meg 😢
2018. jan. 30. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!