Nagyon izgultok teszteléskor?
Nekem volt egy megérzésem, meg egy kis pecsételésem is a 8. dpon. Ezért a 10. dpon teszteltem is. Nagyon nagyon haloványan volt ott egy csík, nem mertem elhinni, mert már volt olyan tesztem. Két nap múlva már sokkal erősebb volt.
Ma a 16. dpon voltam és sajnos kissé vérzem, de orvos szerint rendben pihenjek. Remélem velünk marad a drága, mert elég sokat vártunk rá.
Drukkolok neked!
Szia.En letettem a tesztet én is ugy voltam vele hogy tuti nem vagyok az.nem lehetek.kész...
Es a ferjem nézte meg olyan két perc múlva hogy pozitív.Utána irany a bolt 4 doboz teszt.és ujra pozi.Na akkor már remegtem örömömbe. Most a 2.gyeremekunket várnánk.Érdekes mert nagyon izgultam az eddigi tesztelésinknél és nagyon azt vartam hogy két csik legyen.Szerintem ez a hónap nem sikerulhetett semmi tünetem nincs bár még van bő egy hetem.kiváncsi vagyok én is mi lesz de már nem izgulok.:)
Drukkolok neked kedves kérdező.írj majd.
A kislányom kistestvért kap, ha minden jól megy. POZITÍV a teszt, majd leugrik róla a második csík. !!!!!!!!!!!
Olyan boldog vagyok!!!
Utolsó válaszod vagyok.
Gratulálok!!!!
Reményt adsz nekünk akik még várunk.
13-as vagyok! Gratulálok!
Akkor kb egy időben vagyunk, nekem 4 napja késik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!