Ti is izgultok mindig nagyon, míg várjátok a nemvárt (nemmegjövetelét) Nehéz elterelni a gondolatokat. Pár jó tanács?
Ja, 2,5 éve… már saját magam agyára megyek minden hónapban… rohadt idegesítő.
Most pl. tegnap/ma kellene megjönnie, és próbálok tv-t nézni, olvasni, stb. de semmire nem tudok odafigyelni, mindig itt kötnek ki a gondolataim. Szóval bocs, sajnos nem tudok jó tanácsot adni, csak együtt érezni :)
Köszönöm :)
Te mikorra nemvárod?
7-es vagyok
Könnyű mondani,hogy ne görcsöljünk rá!Első gyerek 20 hónap után sikerült,a második már 1 éve nem jön.Nem izgulok csak mensi előtt egy héttel tör rám.Aki hasonló cipőben jár csak az tudja milyen megterhelő ez lelkileg.
Pedig valahogy el kell/kellene terelni a gondolatot.
Mi 2 missed ab után nagyon rágörcsöltünk mert ugye kaptam a hormonokat stb..a hormonos időszak alatt én is lestem mindig, meg is jött.
Majd tartani kellett 2 hónap szünetet a hormonnal. Az első szünetes hónapban terhes lettem....meg is lepődtem, akkor egyáltalán nem görcsöltem rá, mondván most ugy se jöhet össze....
Most vagyok 22 hetes terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!