Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy várandós...

Mennyi az esélye hogy várandós vagyok? A többi infó lentebb .

Figyelt kérdés
zedtem a provera gyogyszert 10ml. -at . Amit 10napig kellet szednem rá 10napra megjött a menstruálcióm de szinte semmi nem volt éppen csak egy pici. Előtte mielőtt el kezdtem szedni a gyógyszert 2honapig nem volt menstruálcióm . És ahhoz képest nem sok menstruálció volt a gyogyszed szedése után . A dokim azt mondta nem vagyok várandós. De viszont hányingerem van és sűrü vizelési ingerem . Most a ciklusom 28. -napján és még a menstruálciónak se hire se hanva. És van egy pici hüvelyi folyásom ami fehér színű. De ezzel nincs sem szag sem viszketés . Az volna a kérdésem hogy ezek alapján mennyi esély van hogy várandos lehetek? Tesztelni már nem merek mert nekem az előző terheségemet sem mutatta ki vizelet . De sajnos az a terheségem 4hetesen elhalt . Elörre is kőszönöm a választ 18/L

2018. jan. 25. 14:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
De látom,a kötekedő csak azt az egy szót tudta kiragadni,hogy azóta is ezen csámcsog :D
2018. jan. 26. 10:05
 22/23 anonim ***** válasza:

Emberek! Fejezzétek már be! Ti sem vagytok különbek, ha leálltok észt osztani, meg egymást erősítgetni. Mit kell beleszólni abba, hogy ki mennyire tanult, milyen érzelmi intelligenciája van, és a többi.

“Dimlomás” 30-as : neked kéne tudnod leginkább, hogy sok diploma nem ér szinte lópikulát sem, ha a tiéd nem ilyen, akkor örülj neki. De ne feledd az okos ember nem vág fel az eszével. (Rengeteg ismerősöm szerzett ilyen-olyan diplomát, aztán buták,mint a popsi..)

Kérdező! Nekem édes mindegy,hogy mit kezdesz az életeddel, te döntésed. Nem te leszel az első 18 év körüli anyuka,meg nem is az utolsó.. A helyesírásodra nem térnék ki,savaztak már eleget. De jó tanácsként mondom, hogy kicsit tényleg figyelj oda rá.

Ha késik a menstruációd, menj vissza a dokidhoz, mert lehet hormon problémád is,amit jó minél hamarabb kezelésbe venni, illetve ha baba van a dologban, az is kiderül.

2018. jan. 26. 12:11
 23/23 A kérdező kommentje:
Látom akadnak még értelmes emberek :) . Köszönöm válaszotokat. A jövő héten fel keresem az orvosomat.
2018. jan. 26. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!