Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy várandós...

Mennyi az esélye hogy várandós vagyok? A többi infó lentebb .

Figyelt kérdés
zedtem a provera gyogyszert 10ml. -at . Amit 10napig kellet szednem rá 10napra megjött a menstruálcióm de szinte semmi nem volt éppen csak egy pici. Előtte mielőtt el kezdtem szedni a gyógyszert 2honapig nem volt menstruálcióm . És ahhoz képest nem sok menstruálció volt a gyogyszed szedése után . A dokim azt mondta nem vagyok várandós. De viszont hányingerem van és sűrü vizelési ingerem . Most a ciklusom 28. -napján és még a menstruálciónak se hire se hanva. És van egy pici hüvelyi folyásom ami fehér színű. De ezzel nincs sem szag sem viszketés . Az volna a kérdésem hogy ezek alapján mennyi esély van hogy várandos lehetek? Tesztelni már nem merek mert nekem az előző terheségemet sem mutatta ki vizelet . De sajnos az a terheségem 4hetesen elhalt . Elörre is kőszönöm a választ 18/L

2018. jan. 25. 14:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%

Talán ezután feltehetnéd a “Mennyi esélyem van, hogy megbukok nyelvtanból?” Kérdést is. Arra tudom a választ..SOK

Párat kiemelek neked, ezen agyalj inkább, a dugás helyett:

gyógyszert,menstruáció,elkezdtem,hónapig,sűrű, híre, hamva, terhességem, előre, köszönöm

2018. jan. 25. 14:17
 2/23 A kérdező kommentje:
Már elnézést nem okoskodást kértem. Hanem egy pici segítséget mivel nem tudom hova tenni a dolgot . Valószínű helyesìrás hibák vannak mivel gyorsan írtam és telefonon. Egyébként csak le írom hogy azért kérdezem mert szeretnénk a páromal babát és nem azért mert meg akarok ölni egy kis életet. Orvostol orvosig jártam hogy egyáltalán esélye legyen annak hogy várandós lehessek valamikor is .
2018. jan. 25. 14:21
 3/23 A kérdező kommentje:
Nemtudom ön hány éves? Hogy ennyire tud itt nekem okoskodni. És hogy vannak-e gyermekei egyáltalán ? De nem fogok le állni vitázni .. le írtam az imént hogy miért voltak helyesírási hibák ...
2018. jan. 25. 14:27
 4/23 anonim ***** válasza:
87%
Tanulj, dolgozz, ne szülj! 18 éves vagy! A munka, a suli büdös???
2018. jan. 25. 14:39
 5/23 A kérdező kommentje:
Dolgozom ha úgy egyébként ez olyan érdekes. Nem büdös. Sőt ha majd lessz kisbabám akkor sem leszek otthon végig hanem csak 2éves koráig max 3éves kort meg várom és megyek vissza dolgozni . De szerintem nem erre vonatkozott a kérdésem. Hanem arra hogy más esetleg ha volt így akkor tudna-e valami tanácsot adni vagy valamit mondani erre.. de viszont ahogy látom nem feltétlen válaszol a kérdésre így nem gondolom hogy keresni valo lenne itt önnek ... viszlát ..
2018. jan. 25. 14:43
 6/23 anonim ***** válasza:
82%
Gépelési hiba, persze... Természetes, hogy a telefon javítja át a menstruációt menstruálcióra... A többire inkább nem is mondok semmit. Tanulatlan, buta, aluliskolázott ember vagy. Ennyi ésszel ne vállalj gyereket.
2018. jan. 25. 14:46
 7/23 A kérdező kommentje:
Erre már nem tudok mit mondani tényleg. Tehát valószínű hogy ön diplomával rendelkezik . De ezt már csak olyan alapon kétlem hogy aki olyan nagyon túl van iskolázva illetve olyan nagyon okos az a személy valószínűleg nem kötekszik vagy valószínűleg nem lenne ideje ilyen oldalakon kötekedni mert akkor valószínűleg dolgozna .
2018. jan. 25. 14:51
 8/23 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki normális választ tud adni vagy tudna segíteni azt meg köszönöm. Amennyiben köteledni szeretne akkor görgessen tovább.
2018. jan. 25. 15:05
 9/23 A kérdező kommentje:
Elnézést kötekedni . Mielőtt valakinek szemet szúrna ..
2018. jan. 25. 15:06
 10/23 anonim ***** válasza:
84%
Kamuuuuuuu. Napi provokatív... Na mi van vége a sulinak?
2018. jan. 25. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!