Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy várandós...

Mennyi az esélye hogy várandós vagyok? A többi infó lentebb .

Figyelt kérdés
zedtem a provera gyogyszert 10ml. -at . Amit 10napig kellet szednem rá 10napra megjött a menstruálcióm de szinte semmi nem volt éppen csak egy pici. Előtte mielőtt el kezdtem szedni a gyógyszert 2honapig nem volt menstruálcióm . És ahhoz képest nem sok menstruálció volt a gyogyszed szedése után . A dokim azt mondta nem vagyok várandós. De viszont hányingerem van és sűrü vizelési ingerem . Most a ciklusom 28. -napján és még a menstruálciónak se hire se hanva. És van egy pici hüvelyi folyásom ami fehér színű. De ezzel nincs sem szag sem viszketés . Az volna a kérdésem hogy ezek alapján mennyi esély van hogy várandos lehetek? Tesztelni már nem merek mert nekem az előző terheségemet sem mutatta ki vizelet . De sajnos az a terheségem 4hetesen elhalt . Elörre is kőszönöm a választ 18/L

2018. jan. 25. 14:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
?? Ez szerintem egy elég komoly téma ..ki irtam egy ujjab kérdésben ugyan ezt a témát hogy hátha ott kapok normális választ erre a drága hölgy le töröltette
2018. jan. 25. 15:51
 12/23 anonim válasza:
44%

Jesszus ide 10-ből 9-en azért jönnek hogy észt osszanak. Két oldalon keresztül senki nem tud érdemleges választ adni ennek a lánynak!!

Sebaj,nyugodj meg,írj privátban, ne kérj itt tanácsot,boldogtalan , érzéketlen, rideg, szívtelen ,itt kitomboló ,észosztó egyénektől!!!

Mosolyogj!!!!

Ők azért boldogok ha te bosszús!

Ki kell nevetni őket és válaszra sem méltatni!!

Hisz epedve várják hogy írj hogy újból kiélhesse negativitását!

3 gyermekes, korán szülő,diplomás anya

2018. jan. 25. 15:55
 13/23 A kérdező kommentje:
3gyermekes anyuka köszönöm válaszodat írtam privátban .
2018. jan. 25. 16:03
 14/23 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megcsinàlnék egy tesztet! Ha viszont nem vagy terhes,akkor is el kellene menni a kimaradt menstruàció miatt,mert van valami oka,hogy nem volt. Egyébként meg nekem is 3 családom van, 19 voltam,amikor az első megszületett,és jelentem,dolgoztam màr! Illetve kisfiam bölcsibe megy 2,5 évesen,én pedig megyek dolgozni hamarosan ;) a gyerekvàllalàs nem korhoz van kötve. Lehet a kérdező is szül egy babàt,aztàn megy dolgozni nyugdìjig...
2018. jan. 25. 17:24
 15/23 anonim ***** válasza:
12%
Lol, utolso,mekkora idiota vagy. Gondolom 3 gyereked van,nem 3 csaladod... szerencsetlen
2018. jan. 25. 19:24
 16/23 anonim ***** válasza:
Te meg mindig az elozo kotekedos harpia vagy? :) rengetegen mondjak a gyerek helyett a csaladot! De te mar masba nem tudsz belekotni! Ha lenne sajat eleted,akkor azzal foglalkoznal! Eleg rossz korulmenyek lehetnek nalad,ha ide jossz kotekedni. Jobb lenne magad korul szetnetni,es az egodbol egy kicsit visszavenni,mert nem all jol ;)
2018. jan. 26. 07:28
 17/23 anonim ***** válasza:
Az egy dolog hogy sokan mondják a gyerek helyett a családot de nem ugyan az a jelentése. De akkor gratulálok a 3 családodhoz.
2018. jan. 26. 08:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Jesszus!! Ki ez a primitív állat, aki egy normálisan, de valóban néhány helyesírasi hibával feltett kérdésre ilyen kommenteket ír?! Mi közöd hozzá, hogy tud-e helyesen írni a Kérdező?Egyébként ahhoz képest, hogy vannak helyesírási hibái, teljesen értelmesen, sőt szabatosan fogalmaz. És a kérdés amúgy sem ez volt. Kötekedj otthon anyukáddal, apukáddal, férjeddel, feleségeddel, gyerekeddel vagy akivel akarsz, de ne ezt az oldalt használd arra, hogy levezesd a valami miatt felgyűlt feszültséget!! Kedves Kérdező, szerintem menj el egy magán laborba vérvételre, kb. 2000 Ft-ért tudsz HCG-t nézetni.
2018. jan. 26. 09:39
 19/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, még hozzászólnék a Kedves Kötekedő válaszához. Az "ugyanaz" szót egybe írjuk ebben a szövegkörnyezetben! :-) És nagyon jól írta a Kérdező, kétlem, hogy tanult lennél, vagy ha az is vagy továbbképzésre kellene járnod, hogy az érzelmi intelligenciád is fejlődjön, mert az esetleges lexikális tudásod mit sem ér anélkül. Na befejeztem, de ez nagyon jól esett!!! Dimlomás 30-as. :-)
2018. jan. 26. 09:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Jav: diplomás (elütöttem) :-)
2018. jan. 26. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!