Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek ha a 19 éves...

Mit tennétek ha a 19 éves lányotok terhes lenne?

Figyelt kérdés
Mit tennétek ha kiderűlne a lányotokról, hogy terhes, és nem akarja megtartani és elakarja vetetni?
2018. jan. 24. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#2-es ezek szerint nincs gyereked. Mert akkor tudnád mekkora szeretet van a gyereked felé, aki ha gyilkos lenne is szeretném és nem lökném el magamtól.
2018. jan. 25. 09:53
 12/17 anonim ***** válasza:
22%
De van. Viszont nem értem mi jogon várná a támogatást és szeretetet mikor ő ezt önszántából nem adja meg a saját gyerekének? Nagyot csalódnék a lányomban.
2018. jan. 25. 10:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Természetesen mellette lennék, akárhogy is dönt, de megmondom őszintén én jobban örülnék, ha meg szeretné tartani és a baba felnevelésében kellene segédkeznem. Nekem nagyon fájna, hogy a gyerekem ilyet tesz, de ezt igyekeznék nem éreztetni vele.
2018. jan. 26. 06:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

12-es, egy kerdes...ha valoban vedekezes mellett esik teherbe a lanyod, eppen elkezdett solgozni,es tegyuk fel,nem regota van egyutt a parjaval,tehat korai lenne,nem tudnak kellokeppen eltartani,es nem erzi ugy,hogy kepes lenne a gyereknevelesre, ebbol kifolyolag dont ugy,hogy nem tartja meg,hisz nem terveztek,es tettek is ellene,akkor is csalodnal benne? Es ha mindezek ellenere megtartja,de keptelen lenne normalisan ellatni a kicsit akkor is csalodnal benne,szoval akarmit csinalna szegeny lanyod,neked ugysem felelne meg. Na pont egy ilyen anyatol nem kernek soha semmiben tanacsot sem szivesseget!

Kerdezo,ti mit szeretnetek a paroddal? Szuleid mit gondolnanak? De igazabol a kettotok velemenye,dontese a legfontosabb.

2018. jan. 26. 10:32
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Utolso vagyok,annyit meg hozzatennek,hogy en is 19 evesen szultem az elso babat,es tervezett volt. Edesanyam mindenben tamogatott es orult a babanak. A lanyom mar 6eves,es van egy hugija es egy ocsije,mindharom szepen jar oviba,jol neveltek,es nem bantam meg.
2018. jan. 26. 10:34
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, és ezt a rengeteg nézőpontot. Én és a párom egyáltalán, soha nem tervezünk gyereket. Nem szeretjük őket. Átbeszéltünk sok lehetőséget, ha mégis terhes lennék. De szerencsére nem vagyok az, és megis jött.
2018. jan. 26. 15:51
 17/17 A kérdező kommentje:
Annyit hozzá tennék még, hogy nem utáljuk őket, soha egyet se bántanánk, és nem vágunk képeket ha látunk egy gyereket. Mi nem tudjuk elképzelni, hogy szülők legyünk.
2018. jan. 26. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!