Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a vékeményetek erről a...

Mi a vékeményetek erről a tesztről/eredményről?

Figyelt kérdés

Sziasztok, régóta szeretnénk babát sajnos eddig nem sikerült. Endokrinológusom felírta a clostylbegyt tablettát de 3hete nem kezdtem el szedni. Gondoltam beszélek előbb a nőgyógyászommal. Tegnap voltam is nála. Vizsgálat során megállapította, hogy a méhnyálkahártyám 13mm vastag biztos meg fog jönni mostmár. Én úgy mentem el hozzá, hogy valamiért abban bíztam azt a választ kapom, hogy "gratulállok ön kismama" el is keseredtem mert mondta hogy kezdjem el szedni a masik gyógyszerr is 1hétig utána meg fog jönni és rendesen "kipucól". Hazaértem és átgondoltam, reggel cdináltam egy tesztet

[link]

Ti mit láttok rajta? Sose raktam fel így képet, remélem sikerült.

Köszönöm

2018. jan. 24. 17:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, 3napon keresztűl minden reggel. Összesen 5teszt lett pozitív. Dorekt különböző teszteket csináltam :)
2018. jan. 27. 20:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Szuper, gratulálik. Boldog babavárást :)
2018. jan. 28. 10:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönjük ❤
2018. jan. 28. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!