Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hete voltam méhnyakrákszűr...

Egy hete voltam méhnyakrákszűrésen. Mindenképp kiértesítenek az eredményről? Ha igen, mennyi idő alatt és milyen eredmény esetén?

Figyelt kérdés

Május végén megyek vissza ultrahangra és akkor meglesz a hormonvizsgálati eredményem is.

Ettől függetlenül kiértesítenek a szűrés eredményéről? Ultrahang vizsgálat előjegyzésénél kértek telefonszámot is tőlem, ha esetleg azon szeretnének. Nem maszekhoz járok, hanem klinikára.

Köszönöm! (egyébként gyermeket szeretnénk a párommal)

2010. máj. 11. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom,hogy csak ha rossz lett az erdmény akkor értesitenek.Neked kell bemenned az eredményért a dokidhoz kb 3hét után.Legalábbis ahová én járok igy van.
2010. máj. 11. 16:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem 10 nap után volt meg az eredmény, nekem kellett bemennem érte. Rossz eredménynél nem tudom, de gondolom, hogy értesítenek, elvégre a kezelést biztosan meg kell beszélni.
2010. máj. 11. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!