Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a vekemenyetek? (Kep xepil)

Mi a vekemenyetek? (Kep xepil)

Figyelt kérdés
[link]

2013. márc. 25. 07:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én csak 1 csíkot látok....
2013. márc. 25. 07:55
 2/24 anonim ***** válasza:

Ez csak 1 csík

Késik már?

2013. márc. 25. 07:58
 3/24 anonim ***** válasza:
Negatív.
2013. márc. 25. 08:06
 4/24 anonim ***** válasza:
33%
én mintha nagyon nagyon halványan látnék valamit.
2013. márc. 25. 08:07
 5/24 anonim ***** válasza:
Szerintem negatív! De szorítok, hogy mégis + legyen! Pár nap múlva tesztelj újra. Hátha...
2013. márc. 25. 08:08
 6/24 A kérdező kommentje:

Kerlek nezzetek meg a kepet ugy, hogy nem azt keresitek rajta, hogy biztos terhes vagyok-e, hanem hogy latjatpk-e azt a halvany csikot a teszten. mert szerintem nem lehetek az, de megis ez a 3. Olyan tesztem 20 napon belul, amin hatarozottan latom a csikot bar nagyon halvanyan. En ezen es eloben is siman latom. Az elso ilyen tesztem 2.21-en volt es igy nezett ki:

[link]

Aztan megjott, majd marcius 5-en ilyet csinaltam:

[link]

Es a kerdesben talalhato a mai.

Ha az elso terhesseget jelzett csak megszakadt, szerintem a masodik mar nem mutathatna, a mai meg plane nem. Most van pe-m, voltam uh-n cisztam nincs, csak meforalt szedek ami nem tartalmaz h gt. Hormonjaim jok. Akkor mitol nem total negativak a tesztek?

2013. márc. 25. 08:18
 7/24 A kérdező kommentje:
A masodik kep ugyanaz, de nem talalom mar a marcius eleji kepet, de az is kb ilyen volt
2013. márc. 25. 08:20
 8/24 anonim ***** válasza:
Lehet hogy amit te látsz, az időn túli száradási csík! Én már jó pár tesztet láttam élőben is és neten is és bizton mondhatom hogy én semmit látok rajta!
2013. márc. 25. 08:43
 9/24 anonim ***** válasza:

halvány csík és halvány csík között is van különbség, szerintem a tied negatív. nézd meg az enyémet, alig látni, de egyértelmű, ha fókuszálsz (azóta be is bizonyosodott)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2013. márc. 25. 08:46
 10/24 anonim ***** válasza:
Én látom.....nem kerestem a csíkot, de amint rápillantok ott van...oki mit mond?
2013. márc. 25. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!