Jajj de jo, hogy mas is latja rajtam kivul. mar frankon azon gondolkoztam, hogy beleorulten...persze ez sem jo, hogy latjatok, mert ha nem vagyok terhes, akkor mitol van a csik. Frlek, hogy valami olyanra utal, hogy termelek valamit, ami miatt azt hiszi a szervezetem, hogy mar terhes vagyok, igy nem esem "ujra" teherbe.
Amugy dokim Azt mondta, hogy ot a tesztek nem erdeklik. Az uh alapjan nincs korai grsviditasra utalo jel, a mehen kivulihez tul jol vagyok, szoval passzolja a kerdest.
Sajnalom :(( most olvastam egy kerdest a rosdz tesztekrol. Nagyon tanulsagos es minden komment igaz benne! Vagyis regen ezeket a terhessegeket nem is tudtak a nok, igy nem izgultaj muatta. Magunknak rennenk szivesseget, ha nem tesztelgeznenk eszetlenul. Mert igyeg a gxogyszer gyaraknam teszunk szivesseget :)
En a magam reszerol lezartam. A nagyobbik lanyomat 8 hetesen allapitotta meg a doki, mert addigra lett gyanus, hogy bar meddo vagyok de mintha... A kicsivel is vartam 6 hetet. Szovsl semmi tragedia nem tortenne, ha megint 5-6 hetesen tesztelnek csak. Csak hat ki birja azt ki??? Az idom fogy, es lassan az is lehet, hogy fel jene adnom a 3. Baba utani vagyakozast...
Utolsó vagyok. Nekem ilyen volt tegnapelőtt, azóta meg nem is látható.:( Remélem, hogy nem száradási csík, és később újra megjelenik, ráadásul tüneteim is vannak. Szóval még bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!