Hogyan vállaljunk így gyereket?
Figyelt kérdés
Hipertóniát állapítottak meg nálam,jelenleg kezelnek.Az orvos szerint tartózkodnom kell a későbbi terhességtől a szövődmények miatt.Lehet így gyerekünk vagy mondjunk le róla?2010. jún. 5. 09:35
1/3 anonim válasza:
Szia!
Amíg kezelnek addig azt javaslom, ne dolgozzatok a babán. Kérdezd meg a dokit, hogy ha sikerül normál szinten tartani a vérnyomásod, akkor vállalhattok-e babát. Egyik ismerősömnek is magas volt a vérnyomása, lefogyott 18 kilót és azóta minden rendben van. Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Január óta kezelnek magas vérnyomással. Akkor 174/134 volt. Azóta 150/115-re ment le. Bár volt a múltkor már 134/99 is. Dopegytet szedek, mert babát szeretnénk. A házidokim azt mondta, hogy nem lesz egyszerű a terhesség, de egy szóval sem mondta, hogy ne legyek terhes. Azóta járunk Kaáliba is, ott sem mondták, hogy nem lehet. Jövő héten lesz az inszem. Ha annyira rossz lenne, akkor biztosan nem csinálnák meg. Annyit mondott a Tanár Úr a meddőségiben, hogy bekell állítani a vérnyomást. Ha sikerül teherbeesni, akkor megyek belgyógyászatra és végigkisérik a terhességet. Egyébként több forumot is elolvastam és sokan igy voltak és nem lett semmi gond. Biztosan, hogy nem lesz egyszerű, de a babáról nem szeretnénk lemondani.
3/3 anonim válasza:
Uolsó vagyok.
55kg a sulyom, tehát nem attól van és ebből azért nem szeretnék fogyni :) Egyébként nekem nem találták meg az okát, mert a vérképem jó, uh-n teljesen jók a szerveim, szemfenékvizsgálat is jó lett. Tehát valószínű stressz. :( Vagy örököltem, mert Anyukának is magas volt mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!