Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 hetes terhes vagyok! Mire...

4 hetes terhes vagyok! Mire vigyázzak hogy ne hogy elmenjen a baba?

Figyelt kérdés
Sajnos még dolgozom.takarítok.attól ha a felnosóvödröt felemelem attól ugye nem tud elmenni a baba?
2018. jan. 13. 09:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Jaa és egy kicsit náthás vagyok! Ugye attól sem vetélhetek el?
2018. jan. 13. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, hogy bármi különösebb ok nélkül elmegy. Nagyon megerőltető tevékenységet ne végezz! A felmosóvödör felemelése nem az a kategória.
2018. jan. 13. 10:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Éetem köszi.igazából ez a legnehezebb dolog amit fel kell emelnem!szedek terhesvitamint is és persze próbálok sokat pihenni!
2018. jan. 13. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, ettől nem megy el! A vetélések oka legtöbbször hormonális vagy genetikai.
2018. jan. 13. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Az ok szellemi is lehet, szóval nyugi, ne idegeskedj, ne stresszelj ezen!!
2018. jan. 13. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Orvosi tény hogy a terhességek 25 %- a vetéléssel végződik az első 12 hétben. De ezek általában genetikai problémák, a gyerek nem lenne egészséges, genetikai összeférhetetlenség. Így szelektál a természet. Az hogy te a felmosó vödröt emelgeted az nem tartozik ide. Egészséges terhességnél ugyanúgy lehet csinálni mindent, csak ésszel tehát nem 50 kg-os krumpliszsákot emelgetni. Én egyébként nővérként majdnem a végéig dolgoztam.

Amire az elején figyelj és veszélyes lehet az a forró ülőfürdő, ugyanis ez vérbőséget okoz az alhasban, értelemszerűen alkohol, cigaretta veszélyes, olyan gyógyszer amit orvos tudta nélkül szedsz, Panadolt lehet szedni.

Nyershús, nyers tojás a liszttelózis miatt, de tartoznak a Füstöltkolbász ok is hiszen az is nyers, pasztörizálatlan tej termék tehát pl. Camambert sajt ezek mind liszteriat okozhatnak az pedig vetélést a legtöbször ez nem derül ki.

Biztos ami biztos , mi a szexet is kerültek az első trineszterben , de ez egyéni döntés.

Orvoshoz akkor kell sürgősen fordulnod, vagyis a kórházi ügyeletre ha bármilyen vérzést tapasztalsz, legyen az akár barna mert az is ugyanolyan vér.

2018. jan. 13. 11:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó!akkor megnyugodtam hogy a felmosóvödör nem nehéz.
2018. jan. 13. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!