4 hetes terhes vagyok! Mire vigyázzak hogy ne hogy elmenjen a baba?
Orvosi tény hogy a terhességek 25 %- a vetéléssel végződik az első 12 hétben. De ezek általában genetikai problémák, a gyerek nem lenne egészséges, genetikai összeférhetetlenség. Így szelektál a természet. Az hogy te a felmosó vödröt emelgeted az nem tartozik ide. Egészséges terhességnél ugyanúgy lehet csinálni mindent, csak ésszel tehát nem 50 kg-os krumpliszsákot emelgetni. Én egyébként nővérként majdnem a végéig dolgoztam.
Amire az elején figyelj és veszélyes lehet az a forró ülőfürdő, ugyanis ez vérbőséget okoz az alhasban, értelemszerűen alkohol, cigaretta veszélyes, olyan gyógyszer amit orvos tudta nélkül szedsz, Panadolt lehet szedni.
Nyershús, nyers tojás a liszttelózis miatt, de tartoznak a Füstöltkolbász ok is hiszen az is nyers, pasztörizálatlan tej termék tehát pl. Camambert sajt ezek mind liszteriat okozhatnak az pedig vetélést a legtöbször ez nem derül ki.
Biztos ami biztos , mi a szexet is kerültek az első trineszterben , de ez egyéni döntés.
Orvoshoz akkor kell sürgősen fordulnod, vagyis a kórházi ügyeletre ha bármilyen vérzést tapasztalsz, legyen az akár barna mert az is ugyanolyan vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!