Terhes vagyok, az első ultrahang januárban lesz, lehet valami probléma?
Sajnos bármi lehet. De nem szabad ezzel stresszeld magad!!!!! Nekem is lassan telik az idő. Nekem november 5én jött meg utoljára Dec 9én nagyon halvány pozitív majd 15 én erős pozi teszt. Csütörtöki uhn nem láttak semmit :( de ez volt a tesonal is!!! Tegnap voltam vérvételen ami alapján 4-5 hetes terhes vagyok. 10én megyek kövi uhra.
Ne sresszeld magad. Én nem értek egyet a ne éld bele magad dologgal ;) hiszem ha tudja h kötődünk hozzá Ő is ragaszkodóbb életerős csöppség lesz!!!
Az első terhesség is egy lassított felvételnek tünt addig amîg nem éreztem mozogni 😁
Boldog babavárást! :) ;)
Szia!
Pont annyi idős várandós vagyok mint te😊.
Január 12-én megyek ultrahangra.Harmadik baba,remélem kislány 😁😁😁
Első vagyok. Ma elvetéltem 😭 reggel vérezni kezdtem kórház uh és látták h a felritkulásnál megállt a dolog. Sajnos ilyen is van...
Tudom ezzel most nem nyugtatta lak meg. De szurkolok h veletek minden rendbe legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!