Terhes vagyok, az első ultrahang januárban lesz, lehet valami probléma?
Figyelt kérdés
11.23-án volt az utolsó menstruacióm, 12.18-án kellett volna-e megjönnie, csináltam egymást követő nap két pozitív tesztet, a harmadik napon pedig egy digitálisat, ami ki írta, hogy 2-3 hetes a magzat. Nőgyógyászati ultrahangra még csak január 3-án megyek, úgy érzem soha nem telik el az idő.. meg nyugodhatok teljesen, hogy sikerült a baba, vagy az is lehet, hogy üres petezsák látszik vagy akármi? Úgy félek..2017. dec. 30. 15:34
11/13 A kérdező kommentje:
Első, annyira sajnálom :(
2017. dec. 31. 23:55
13/13 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam UH-n, 7 hetesnek állapított meg, (de szerintem kicsit kevesebb), de azt mondta hogy hétfőn pontosabban meg tudja mondani és akkor már a szívhang is hallható lesz! :)
2018. jan. 4. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!