Szerintetek terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Másfél hetet késett a menstruációm, de megjött és nem gyengébb a szokásosnál,talán picit tobb is. Nem feküdtünk még le a barátommal, csak petting volt.Általában egy nap csak egyszer szoktunk, de ritkan van ,hogy kétszer is. A ketto kozott minimum egy ora azert biztosan eltelik szoval nem kozvetlenul utana. Kezet nem szoktunk mosni csak letorolgetjuk ott ahova sperma került. Es a baratomra nem szokott. Megis felek, hogy petting kozben valahogy sperma kerult a huvelyembe.Szemétkedő kommentekre nincs szuksegem.2017. dec. 27. 19:09
2/10 anonim válasza:
Nem szemétkedni akarok,de te is tudod,hogy nem mi,hanem a terhességi teszt fogja megmondani a választ.
Lehet találgatni,csak nem érdemes.Főleg úgy,hogy nem tudjuk pontosan mi történt,hogy történt.
Amúgy nagyon kevés a valószínűsége a terhességnek,SZERINTEM.
3/10 anonim válasza:
Terhes csak akkor lehetsz, ha a fiú behatolt a hüvelyedbe, máshogy elég nehezen jön létre a terhesség. A petting nem konkrét aktust jelent. A másik pedig, hogy a spermáknak hatalmas utat kell megtenniük hogy elérjék a "célt" szóval elég lehetetlen hogy ennyitől terhes legyél
4/10 anonim válasza:
Nem vagy, nem kell ennyire parázni.
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem kizárt, de tőlem biztosan nem!
6/10 anonim válasza:
Menstruálsz.. tutti nem vagy terhes.
7/10 anonim válasza:
Jézusom.. Nem volt behatolas, mensid van. Mégis hogy? Ha bizonytalan vagy ne ide irj hanem vegyél teszret
8/10 A kérdező kommentje:
Több helyen is olvastam már, hogy a teszt nem megbízható.
2017. dec. 28. 11:05
9/10 stewie200 válasza:
És idegen emberek válaszai megbízhatóbbak mint egy teszt? És ezt most nem bántásból kérdeztem.
10/10 anonim válasza:
Akkor Menj el orvoshoz Ő biztos megbízható!
Eleve ha nincs behatolás extrém kicsi az esély a terhessegnek.figyeljetek oda jobban(ha Ennyire parázol) és pl ha nem mostok kezet,nedves popsitörlő legyen ott az ágynál(vagy ahol "nyomjátok")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!