Lehetséges 2 negatív teszt, mégis terhes lennék?
Sziasztok! Ma van egy hete, hogy késik a menstruációm. Csináltam egy tesztet a 2. és a 6. napon, de mind a kettő negatív lett. Tüneteim a mellfájáson és a néhai hasfájáson kívül semmi más. Igen, tudom...orvos. Viszont előtte tőletek szeretnék tanácsot kérni. Van esetleg ebben már tapasztalatotok, hogy terhesség vagy nem? Mi a párommal még nem szeretnénk. :(
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Nem nagyon valószínű.
Mivel a kategóriát is eltévesztetted, arra gondolok, hogy a párod esetleg rossz helyre dugta.
Igen? Észre se vettem...minden esetre köszönöm a választ, nagyra értékelem. Legközelebb szólok neki, a másik lyukba dugja.
Viccet félre téve, ne haragudjon Ő kegyelme, hogy rossz helyre írtam ki. Az egyéb kérdések nekem ezt is takarja.
Nem valószínű, hogy terhes vagy, hacsak nem a szokásostól eltérő módon alakult a ciklusod, vagy volt egy spontán peteérésed és a nagy könyvben előírtaktól eltérően jóval később lettél terhes.
De azért ez elég ritka.
Várj azért még, hogy megjön-e. Ha ez a hónap kimarad, akkor a következőben keresd fel az orvost.
Illetve az sem mindegy, hogy hány éves vagy, mióta menstruálsz, mert ha mondjuk még fiatal vagy, akkor ez még normális is lehet.
"Az egyéb kérdések"
A TERHESSÉG kategória miért nem jó?
Vagy a fogamzásgátlás?
Te ugye elvből nem mész át a zöld lámpán sem?
Amúgy köszönöm a 0%-os lepontozást.
Ha esetleg nem vetted volna észre: ott van a válasz is.
Tudod nem értem miért kell rögtön neki támadni a másiknak. Fogalmam sincs mit hova kellene kiírni, de gondoltam az emberek elnézőek ha rossz helyre írtam ki és nem rögtön bunkón (már ne haragudj) válaszolnak. Spontán ezért volt. :)
De leszek én az okosabb: NE HARAGUDJ.
"miért kell rögtön neki támadni a másiknak."
Pl: miért nem pontoztad fel a jó válaszomat?
Szerinted érdemes neked válaszolni?
Nem szoktátok megnézni,hogy kiszakadt-e a gumi?
Vagy miből gondolod,hogy terhes lehetsz,ha védekeztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!