Lehetséges 2 negatív teszt, mégis terhes lennék?
Sziasztok! Ma van egy hete, hogy késik a menstruációm. Csináltam egy tesztet a 2. és a 6. napon, de mind a kettő negatív lett. Tüneteim a mellfájáson és a néhai hasfájáson kívül semmi más. Igen, tudom...orvos. Viszont előtte tőletek szeretnék tanácsot kérni. Van esetleg ebben már tapasztalatotok, hogy terhesség vagy nem? Mi a párommal még nem szeretnénk. :(
A válaszokat előre is köszönöm! :)
"Volt megszakításos "vèdekezèsünk"
Akkor simán lehetsz terhes... csak mondom: ilyen negatív teszt után nem valószínű.
Ha szívesen megteszed, akkor tedd is meg. Még mindig 0%-on áll a válasz.
Nekem csak 6 nap késés után lett halvány pozitív az egyik teszt (facelle) a másik még akkor se.
Milyen tesztet csináltál? Nem mindegyik egyforma érzékenységű.
A helyedben mindenképp elmennék dokihoz, ha két hetet késik. Egy hét még belefér, akár az idegesség miatt is.
De igen, csak már megannyi rosszat hallottam a fogamzásgátlókról és már nem tudom mit szabad elhinni és mit nem.
Igen, lehet az is benne van a pakliban, hogy túlságosan aggódok, folyton...
Köszönöm a válaszod. :)
A megszakításnál 100-szor jobb!
Akkor szokott baj lenni, ha a nő elhanyagolja a fél évenkénti kötelező vérvizsgálatot... vagy akkor, ha eleve nincs is vérvizsgálat.
Mint mondtam: ILYENKOR lehet gond.
Ezt az orvost messze el kell kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!