Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges 2 negatív teszt,...

Lehetséges 2 negatív teszt, mégis terhes lennék?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma van egy hete, hogy késik a menstruációm. Csináltam egy tesztet a 2. és a 6. napon, de mind a kettő negatív lett. Tüneteim a mellfájáson és a néhai hasfájáson kívül semmi más. Igen, tudom...orvos. Viszont előtte tőletek szeretnék tanácsot kérni. Van esetleg ebben már tapasztalatotok, hogy terhesség vagy nem? Mi a párommal még nem szeretnénk. :(

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2017. dec. 28. 08:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

"Volt megszakításos "vèdekezèsünk"

Akkor simán lehetsz terhes... csak mondom: ilyen negatív teszt után nem valószínű.

Ha szívesen megteszed, akkor tedd is meg. Még mindig 0%-on áll a válasz.

2017. dec. 28. 10:10
 12/25 A kérdező kommentje:
Ha megmondod hogy tudom megváltoztatni, megteszem. De sajnos nem találtam, hogyan tudom átállítani.
2017. dec. 28. 10:16
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak 6 nap késés után lett halvány pozitív az egyik teszt (facelle) a másik még akkor se.

Milyen tesztet csináltál? Nem mindegyik egyforma érzékenységű.

A helyedben mindenképp elmennék dokihoz, ha két hetet késik. Egy hét még belefér, akár az idegesség miatt is.

2017. dec. 28. 10:21
 14/25 A kérdező kommentje:
X-epil volt mind a kettő.
2017. dec. 28. 10:25
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia lehet már túlagodod azért késik,vagy esetleg próbálj másik tesztet hátha,és ha negatív jelentkezz be dokihoz. Nem gondolkodtál még fogamzásgátló szedésen? Biztonságosabb mint a megszakítás:)
2017. dec. 28. 14:27
 16/25 A kérdező kommentje:

De igen, csak már megannyi rosszat hallottam a fogamzásgátlókról és már nem tudom mit szabad elhinni és mit nem.

Igen, lehet az is benne van a pakliban, hogy túlságosan aggódok, folyton...

Köszönöm a válaszod. :)

2017. dec. 28. 14:48
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

A megszakításnál 100-szor jobb!

Akkor szokott baj lenni, ha a nő elhanyagolja a fél évenkénti kötelező vérvizsgálatot... vagy akkor, ha eleve nincs is vérvizsgálat.

2017. dec. 28. 15:09
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, amint eljutok orvoshoz feliratok. Csak nekem az a furcsa, hogy én úgy tudtam kell vérvétel ahhoz, hogy megfelelő gyógyszert kapjon valaki. Na de az egyik ismerősömnek csak úgy felírt a nőgyógyász egyet.
2017. dec. 28. 18:27
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen elvileg kell vérvétel,mikor én szedtem tőlem is vettek de az orvos rá sem nézett az eredményre csak átadta a receptet és mehettem is. Eleg szomorú hogy nem veszik komolyan
2017. dec. 28. 18:43
 20/25 anonim ***** válasza:

Mint mondtam: ILYENKOR lehet gond.

Ezt az orvost messze el kell kerülni.

2017. dec. 29. 02:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!