Esedékes nap előtt egy héttel halványan pozitív tesz lett. Viszont Antihisztamint szedek Tej allergiára. A babaszoba oldalon olvastam h az antihisztamin hamis pozitív tesztet produkál. Valaki szedett Antihisztamint?
Én úgy tudom, hogy az antihisztamin és a hisztamin sem befolyásolja a HCG jelenlétet a vizeletben....
Szőval nem lesz emiatt pozi...de olyan korán nem lesz pozi, hacsak nem előző ciklusban estél teherbe, vagy "lehetetlenül" fura időpontban...
Tuti pozitív? Mármint ran látni olyan teszteket amin "valami"látszik, de az altalaban nem pozi, csak a reagens..vagy száradási csík..stb
Esedékes menzesz előtt 1 héttel tutira nincs pozitív teszt. Lehet csak annak láttad. Lehet csak száradási csík volt.
Viszont ha vársz pár napot és akkor is pozitív, akkor valószínűleg ahogy egy másik válaszoló is írta, a nagy könyvben eltérő időben lettél terhes.
Gratulálok!!!
Szerintem Mensi előtt estél teherbe akkor, de még nem volt a méhben, csak úton...így megjött..beágyazódott, ezért ilyen korai..
Bár ez csak elmélet
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!