Ti milyen színű falat tudnátok elképzelni ilyen bútor mellé? Kép lent
Figyelt kérdés
Eleinte mi ilyen bézses, tejeskávé színre gondoltunk, de nem lenne sok hasonló színű bútorokkal? Egyébkènt kisfiú szobája lesz:)
2017. szept. 17. 09:58
3/16 anonim válasza:
Ehhez én nem festeném telibe a falat, jó a bézs, de max 1,2 méter magasságig, szép szegéllyel, a felső részt fehérre hagynám, szép képekkel díszíteném.
4/16 anonim válasza:
nem minden falat festenék le, hanem a két szemköztit, halvány kávészínre és a többit fehéren hagynám, ahogy a plafont is.. a fehér részeket pedig valami halvány barnás falmatricával, vagy olyan képpel dekorálnám, aminek barna a háttere és bézs a kerete.
5/16 anonim válasza:
Mi pasztellzöldet festettünk ilyesmi bútorhoz és csodaszép lett. :)
6/16 anonim válasza:
Nagyo halvany capuccino vagy kremszin esetleg nagyon halvany barna
7/16 anonim válasza:
Nefelejcs kékre festenék egy falat, esetleg egy másik lehet kék-barna-bézs csíkos, vagy hasonló tapétás.
Nekem a kék-barna kombó nagyon tetszik.
8/16 anonim válasza:
Szép,napsárgára festeném a falakat.
9/16 anonim válasza:
Fehérre, nekem más szín ehhez már sok lenne.
10/16 anonim válasza:
Nekem is a kek-kapucchino kombinacio jonne be.
Vigyetek szint a szobaba, mindenkepp. Raer majd nagy koraban ilyen feher, meg hasonlo falak kozott elni.
En a hangsulyos fofalat festenem le kekre (akar lilas-kekre, vagy a karib tenger sekely vizeinek kekjere) a tobbi mehetne olyanra amit elterveztetek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!