Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen babaapolasi termekeket...

Milyen babaapolasi termekeket kell beszerezni egy ujszülöttnek?

Figyelt kérdés

Mar minden meg van, most mar csak a pelenkazashoz, fürdeteshez, apolashoz... valo dolgokat kell beszereznünk.

Ti miket hasznaltok?

2016. ápr. 25. 07:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Az gyerekorvos ír majd fel fürdetőt, testàpolót, alkoholt.

Én nagyon utàltam azt a fürdetőt úgyhogy a sárga Johnsonst hasznàljuk (a kórházban is ezzel fürdetnek). Testàpolónak a 2,5 évesnek Nivea baby-t, a 2 hónaposnak az orvos àltal felírtat. Popsikrèm a nagynak neogramormon, a kicsinek sudocrem (ez vált be nàluk :S ). Popsitörlőnek a rózsaszín rossmannos babydreamet hasznàljuk.

Mi a dm-es babylove pelenkàlat használjuk mindkettőnek, ebből szinte sosem jön ki semmi

2016. ápr. 25. 07:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pelenka nekünk zöld Pampers, popsitörlő Rossmanos Babydream extra sensitive (rózsaszín), fülpiszkáló a köldökápoláshoz meg a halom recept amit a gyerekorvos fog kiírni. Fürdetőt, olajat, alkoholt, D és K vitamint, popsikenőcsöt. Bár nekünk popsikenőcsöt a kórházba is vinni kellett így vettem Sudocreamet, utána is azt használtuk. A fürdetőt le akartam cserélni a múlt héten (7 hónapos baba) de allergiás lett a Nivea Baby-re így jobb a gyógyszertári.
2016. ápr. 25. 07:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Steril gézlap is kell köldökápoláshoz.
2016. ápr. 25. 07:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Gyerekorvos ír fel: fürdetőkrém, popsikrém, testápoló (nekünk ez nem volt jó, dm-es mamaglück olajat használunk kiszáradásra)és alkoholt a köldökcsonkhoz

Popsitörlőből nekünk a Johnsons és a Babydream a kedvencek. pampersből ömlik a víz, libero meg száraz

Ami még van itthon ápoláshoz: gézlap a köldökcsonkhoz, betadine a köldökcsonkhoz, fertőtlenítő (ha kakálás után pelenkázom), kisolló (nem tudom levágni a körmét a bébiollóval, mert mintha csak reszelné, így sima körömollót használok).

pelenkából eddig mind jó volt, amit próbáltunk: babydream, babylove, pampers, libero + pelenkázó alátét, mert 1.jó a pelenkázóra, 2.jó, ha elmegy az ember orvoshoz vagy elutazik (Babydreames olcsó és általában rossmanóval le van árazva)

Fültisztító (bébi változat): nem fültisztításra, hanem orrban ragadt tej kiszedésére + kézi orrszívó ugyanerre, ha komolyabb a probléma

Mi használunk vízhőmérőt is a kiskádhoz, mert a könyökünk nem írja ki a pontos hőt:D valahogy mi azzal nem tudunk mérni.

2016. ápr. 25. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Orvosi baba "pakk":

Alkohol, germicid kúp, popsi krém, fürdető krém, konakion, vigantol olaj,

Ennyi kell a kezdéshez. Újabban köldökàpolàshoz csak alkoholt kell hasznàlni,ahhoz kell vatta vagy fülpiszkàló(mindkettő jól jön).

Pelusból próbàlj ki többfélét,mindenkinek màs jön be. Kisfiamnàl a pampers, a lànyomnàl a bello vàlt be.

Fürdetésre mindkét gyereknél a lila bed time johnsons fürdetőt és a búzacsìràs sampont hasznàltuk. Popsikrémből neogranormon,sudocrem,bepanthen vàltott hasznàlatban,ha piros lett a popsi krémet cseréltem és elmúlt màsnapra,de ez is nagyon vàltozó,kinek melyik jön be.

Testàpolót nem,csak olajat hasznàltunk,olivàt vagy johnsons-t.

2016. ápr. 25. 08:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Semmi felirtat nem hasznalok mert mindben koolaj van, ami karos. Undorito miket kennek egyesek a gyerekre.

Veledat hasznalok 1 napos koratol.

2016. ápr. 25. 08:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi az orvos által felírt fürdetőt, popsikrémet és alkoholt használjuk. Gyógyszertári púdert arra ahogy a bőre össze ér. Kiszáradásra a védőnő napraforgó olajat mondott, ami nekünk be is vált. Az is gyógyszertári.
2016. ápr. 25. 10:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!! :)
2016. ápr. 25. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!