Ha szeretnék szedni elevit complex 1 de nem várom meg a fogantatást megelőző egy hónapot abból lehet bármi baj ha meg nem fogant meg de próbálkozunk a babával?
????????,?
Nem értem a kérdést...
Elevit csak vitamin komplexum.. Mi baj lenne?
Szerinted ki tudja h pont abban a hónapban összejön? Vagy a következőben?
Épp erre alapoznak a marketingesek is.. Minnél hamarabb kezd szedni
:)
Tehát szedd nyugodtan, feltöltődnek a vitamintartalékaid legalább. Amúgy a folsav a fontos már előtte is
Szedd nyugodtan, ez vitamin. Ahogy az elsô írja, feltöltôdnek a raktáraid maximum. Télen amúgy sem árt.
Amúgy én is Elevitet szedtem már mielôtt elkezdtünk próbálkozni, akkor még Elevit Plus volt. A dokim azt mondta rá, h tökéletes, és a vérképem is jó volt.
Hát ez csak egy vitamin nem valami életmentő gyógyszerről beszélsz, nem is értem ...
Az emberek általában egész életükben szednek vitamint , ugyanaz mindegyik. Csak a gyerekeknek gyerek vitamin terhesnek terhesvitamin öregnek meg 50 plusz vitamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!