Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

09912 kérdése:

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Már 6 napja hogy késik és barnás-véres folyásom van. A barátommal a megszakításos módszert alkalmazzuk és ő mindig időben kivette és figyelt. De aggódom. A szokásos tünetek ,hogy ingerült vagyok ,feszültebb,kívánósabb vagyok és a melleim is fájnak kicsit. Remélem nem vagyok terhes mert az gáz lenne. 18/L
2017. dec. 29. 23:50
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Az előttem írónak köszönöm a választ, reménykedem az első esetben ,hogy csak a stressz miatt van ez az egész. Meg a hónapban voltam vérvadáson az számít valamit?
2017. dec. 30. 12:56
 22/28 A kérdező kommentje:
Az utánam írónak meg lehet a szüleidnek is inkább az abortusz mellett kellett volna döntenie helyetted:D
2017. dec. 30. 12:57
 23/28 anonim ***** válasza:
84%

"Attól függetlenül hogy kívántuk egymást a barátommal és fellángolt bennünk a vágy egymás iránt még van eszem"

Érdekes, nálunk is mindig így van a párommal, és sosem felejtettünk el védekezni. Kezdj el bogyót szedni.

L/19

2017. dec. 30. 14:39
 24/28 anonim ***** válasza:
88%

"Attól függetlenül hogy kívántuk egymást a barátommal és fellángolt bennünk a vágy egymás iránt még van eszem "

Tudod, mások is kívánják a párjukat. De attól még ha nem akarok gyereket, tudok védekezni. Ha meg véletlen nincs kéznél óvszer, még mindig létezik pl. orális szex. Ki lehet elégíteni egymást más módon is.

Nagyon jó, hogy így elröhögcsélsz, de mégis csak te írtál ki kérdést, hogy jajj mennyire aggódsz.

Azért 6 napos késés, ha egyébként tök rendben van a ciklusod, elég gyanús. Mondjuk el kellene menni venni tesztet és nem tovább nyavajogni, hogy vajon mi van.

Legközelebb meg NORMÁLISAN védekezni, mert ha így folytatjátok, egyszer úgy is teherbe esel. Ha nem most, akkor majd máskor.

2017. dec. 30. 18:27
 25/28 A kérdező kommentje:
Az orális szexet elutasítom köszönöm. A másik ha tudtam volna valamit tenni meg is tettem volna de az ember hajnali fel 2kor nem nagyon tud hova menni mert hogy neki teszt kell 😂. A másik meg az hogy szokott késni egy szóval nem mondtam hogy mindig pontosan ugyan akkor jön meg. Ja és még valami. Ma délután 2 kor megjött a rendes vérzésem . Köszi a jókívánságokat puszi nektek. Sok besavanyodott ember aki a másikban keresi azt hogy mibe kothet bele. Édes istenem 😂😂
2017. dec. 30. 20:27
 26/28 anonim ***** válasza:
Lehetőleg majd máskor is játszd ezt el.. :)
2017. dec. 31. 13:27
 27/28 anonim ***** válasza:

"A másik ha tudtam volna valamit tenni meg is tettem volna de az ember hajnali fel 2kor nem nagyon tud hova menni mert hogy neki teszt kell"

Nem teszt kellett volna, hanem esemény utáni 72 órán belül, de örülj, hogy megjött. Nyugodtan kezdheted az évet.

2017. dec. 31. 20:39
 28/28 anonim ***** válasza:
Ne haragudj én is 18 vagyok, mégis van annyi eszem hogy elmentem az orvoshoz és felirattam a gyógyszert, mert nem szorakozom se a saját se a leendő gyerekem életével. Inkább fizessel a a védekezésre, mint hogy becsusszon a gyerek, és az egész fiatalsagodat dobhatod a kukába, és anyádék fizethetik a gyerektartást mivel te meg tanulsz.
2018. jan. 2. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!