Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

09912 kérdése:

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Már 6 napja hogy késik és barnás-véres folyásom van. A barátommal a megszakításos módszert alkalmazzuk és ő mindig időben kivette és figyelt. De aggódom. A szokásos tünetek ,hogy ingerült vagyok ,feszültebb,kívánósabb vagyok és a melleim is fájnak kicsit. Remélem nem vagyok terhes mert az gáz lenne. 18/L
2017. dec. 29. 23:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%

Téged sem az eszedért szeretnek.. Hetedik osztályban szexuális felvilágosításon hol voltál?? 18 évesen illik tudni hogy a megszakítás nem védekezés. Tudod mi védekezünk, gumival minden alkalommal elejétől a végéig de néha így is para. Felelőtlen kis tinicafka lehetsz, én is az voltam ennyi idősen majd felnősz. Elég szánalmas a pasid kedvéért nem védekezni.. :D Remélhetőleg nem szülsz a világra egy gyereket ameddig ilyen ostoba vagy.

És hogy ne offoljak: LEHETSZ terhes, vegyél tesztet vagy menj orvoshoz, mi úgysem fogjuk tudni megmondani neked a látatlanból hogy mi zajlik a szervezetedben..

21/L

2017. dec. 30. 07:08
 12/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem zárható ki a terhesség és megérdemled, hogy sík ideg legyél miatta.
2017. dec. 30. 07:31
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem a pasim kedvéért nem használtunk gumit de jó hogy ilyen dolgokat úgy vonsz le hogy én erről egy szót nem mondtam. Jár a taps
2017. dec. 30. 09:54
 14/28 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom akartok gyereket ha nem védekeztek. És igen, simán lehetsz terhes, nekem is sikerült:-) 6 napos késés nem normális, jó eséllyel terhesség.
2017. dec. 30. 10:49
 15/28 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, inkább téged kéne tapsolgatni hogy 18 évesen annyi eszed van mint egy marék molylepkének.
2017. dec. 30. 10:50
 16/28 A kérdező kommentje:
Attól függetlenül hogy kívántuk egymást a barátommal és fellángolt bennünk a vágy egymás iránt még van eszem 😁
2017. dec. 30. 12:39
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
nem, nincs:-) Ha lenne, most nem lennél bajban. Érdekes, bennem van önkontroll, és tudok gondolkodni mámoros állapotomban is, ha nem akarok gyereket, védekezek. Gondolom majd rohansz abortuszra a rengeteg eszeddel.
2017. dec. 30. 12:40
 18/28 anonim ***** válasza:
40%

Lehet lepontozni, de bakker a kerdezo is ember. Hagyjatok mar beken...

Igen, velem is megtortent, tanultam belole, nem estem teherbe. Draga tanulopenz volt az ideg miatt is.

Kerdezo: ne idegeskedj. Ha nem vagy terhes es meg fog jonni, azert, ha terhes vagy, akkor meg azert ne. Meg lehet kovezni, de az abortusz utan is van elet. Nagyon sokan el fognak itelni, de jobb, mint ugy megszulni a gyereket, hogy nem tudsz jovot biztositani es csak szenved.

2017. dec. 30. 12:48
 19/28 A kérdező kommentje:
Jólvan drágám érézd jól magad mások leoltásával. Grtaulálok😂.
2017. dec. 30. 12:48
 20/28 anonim ***** válasza:
79%
Hát drágám, egy felelőtlen buta tinike véleménye nem érdekel:-D Majd röhöghetsz abortusz közben is.
2017. dec. 30. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!