Szerintetek lehetek terhes?
Téged sem az eszedért szeretnek.. Hetedik osztályban szexuális felvilágosításon hol voltál?? 18 évesen illik tudni hogy a megszakítás nem védekezés. Tudod mi védekezünk, gumival minden alkalommal elejétől a végéig de néha így is para. Felelőtlen kis tinicafka lehetsz, én is az voltam ennyi idősen majd felnősz. Elég szánalmas a pasid kedvéért nem védekezni.. :D Remélhetőleg nem szülsz a világra egy gyereket ameddig ilyen ostoba vagy.
És hogy ne offoljak: LEHETSZ terhes, vegyél tesztet vagy menj orvoshoz, mi úgysem fogjuk tudni megmondani neked a látatlanból hogy mi zajlik a szervezetedben..
21/L
Lehet lepontozni, de bakker a kerdezo is ember. Hagyjatok mar beken...
Igen, velem is megtortent, tanultam belole, nem estem teherbe. Draga tanulopenz volt az ideg miatt is.
Kerdezo: ne idegeskedj. Ha nem vagy terhes es meg fog jonni, azert, ha terhes vagy, akkor meg azert ne. Meg lehet kovezni, de az abortusz utan is van elet. Nagyon sokan el fognak itelni, de jobb, mint ugy megszulni a gyereket, hogy nem tudsz jovot biztositani es csak szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!